_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ben 10 olandan basılı alıyorum resmen :D hiç bi yararı yok mu ki ? bide şimdi aklıma geldi conscanration dediği şey hp/mp regen mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Yaraı var tabikide, para verip almaya gerek yok erken lvl da. Mob lardan topladığını kullan işte. "concentration" kastettiğini düşünüyorum, o da, caster class lar için, spell cast ederken ki interrupt ı azaltan stat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 walla moblardan düşünle olacak gibi diil o 10 lvldir +15 veren shardları acaba kaç tane olacaklar die itinayla biriktirdim şu an üzerimde 169 tane var full grind yapmam rağmen ben 1 lvl kasarken 1000 tane rahat harcıyorum neyse geçiyorum bu shard konusu , şimdi 20 lvl oldum bi görev verdi stigmata shard ve yanında bi stigmata veriyor bunları kullanayım mı yada tavsiye ettiğiniz başka bi stigmata varmı ah den fln bulabileceğim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 O konuda class ı oynayan arkadaşlar daha iyi bilgi verebilir ama benim tavsiyem quest ödülü olarak verilen stigmata yı kullanman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 bu stigmaları ilerde değiştirmek mümkünmü peki bide sanırım bu stigma shardlar olmadan bunları kullanamıyoruz , lazım oldu dielim bu shardları nerden bulabiliriz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Stigmata shard lar takmaya yarıyor, shard ın olduğu sürece değiştirebilirsin, ve abys den toplanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Bu adresteki http://www.aiondatabase.com/stigmaplaner stigma planner ile stigmalarin levellarini hangi lvl stigmanin ne kadar stigma shard kullandigini ve advenced stigmalar icin hangi stigmalarin zorunlu oldugunu ogrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 O asıl vuruşun ardından çıkan beyaz sayılar offhand silahın vuruşları olmasın sakın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Dual-wielding de bu oyun icin main hand crit yaparsa offhand de crit yapiyor bu nedenle assassinler main hand de dagger (crit orani yuksek oldugu icin) offhand de ise sword kullaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 link için teşekkürler akşam yatmadan incelicem artık , peki olmassa olmazlarımız varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ozgurtrk said: O asıl vuruşun ardından çıkan beyaz sayılar offhand silahın vuruşları olmasın sakın? Değil çünkü tek 1h, 2h, duel-wield tüm silahlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Kanuni said: silahlar 4 hit 3 hit gibi. ana hitten sonra eger 4 hitlik bir silahsa ust uste 3 tane 15 vurmus oluyor. bu açıklama çok mantıklı ve yeterli gelmiştir bana ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 glad charımla şuanda 32 lvlim ve aklımda çok büyük bi soru var ; nedir bu duel wield ? die deneyen arkadaşlardan fikirlerini almak isterim , zira ben lvl'i sadece grind yaparak kasıyorum eğerki bu şekilde grind daha kolay oluyor derseniz eğer hiç düşünmeden bende geçicen duele , haa bide dielimki duel kullanmak istiyorum aynen assasinler gibi bizde bi el dagger bi el sword mu takılmalıyız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 dual weild stigması var bende şuan aslına bakarsan ilerleyen levellerde daha mantıklı ya çok sağlam swordlar bulucaksın aksi takdirde dmg kaybı çok fazla grind yapıyorsan polearm dvm et derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 walla üzerimde bol bol stigma shardı ve gözden çıkarabileceğim bir miktar param vardı ve hiç düşünmeden değiştirdim stigmaları ve elime 30 lvl dagger ve sword alarak üzerimdeki setteki hp leri silip yerlerinede crit takarak polearmla grind yaptığım yere gittim ve inanın daha rahat bi şekilde grind yapmaya başladım yada artık bana öle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar