Evr Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 armory çökmüş sanırım link veremiyorum ama Auchindoun serverında Hunhar aratırsanız armory düzeldiğinde görebilirsiniz *Karakter item olarak biraz geride uzun zamandır raid yapmadıgı ve aktif olarak oynanmadıgı için. -4x T7.5 1xT7 DPS -Naxx25-Tier karışık HEAL -Hatefull PVP setler mevcuttur bunun yanında random epicler vs -448 BS / 450 JC -4.2K Gold -champion's seal,valor/heroism 100+ JC tokende 50 civarı olması lazım oyun yüklü değil şu an girebildiğim zaman yanlışsa düzeltme yaparım. -Epic fly -Dual talent ****aynı serverda bir adet banka karakterim bulunmaktadır onunda bankası ve inventorysinin resmini koyuyorum**** Auchindounda toplamda 13K + matler ile 20K(ah durumuna göre cok daha fazla) civarı gold var. Ayrıca Magtheridonda(Alliance) diğer accountumdan geçirdiğim aylardır oyle duran bir banka karakteri mevcuttur onunda resmini koyuyorum. -Bu arada addondan dolayı bazı itemler çift gözükmüş gathered-mats bölümünde bunuda belirtiyimde yanlış anlaşılma olmasın. *Account Bnet merge edilmemiştir *Tüm bilgileri mevcuttur(cdkey,gizli soru vs) *31 Ekime kadar oyun süresi aktiftir *PCT açıktır fiyat olarak kafamda birşey olmadıgı için yazamıyorum ciddi alıcı olan varsa teklifleri bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 o titanium oreları öyle tutmak çok ayıp ama :) neyse iyi satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 alan kişi satar veya jc ile prospect eder artık ona kalmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Armory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 fiyat 300 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar