Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 aylavyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 hadi kafepiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 direkt übermensch vereyim size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Emaleth said: ayakta duruş şekli (hani böyle elini kolunu nereye koyduğu, omuzlarını filan naaptığı..) önemli detaydır bence. Kuzum aradığınız robot mu ? ağaç veya ot mu ? Her kızın gönlünde bir bradd pitt yatıyor maşallah kendi donanım özelliklerini falan da yazar mısın merak ettim de. Bu arada Fistan abi bir tasma takmadığın kalmış senin yazdığın liste de o kadar şey burada bulunan bir insanda olsa tek başına rusya , ukrayna gibi gözde hatun cenneti olarak geçen ülkelerden birisini tek başına esir alabilir. Her insan aynı değildir biliyorsunuz herkeste bunları bulmayı beklemek ya da ummak çok yanlış bence. Bayanlar eleştirebilir tamam haklılar cinsel obje gibi bakılıyor aklınız bilmem neye çalışıyor diebilirsiniz fakat zaten bir erkeğin gözünde aklında o olmadıktan sonra ikdidarsız ya da eşcinsel olması gerekir. Sadece duygusala bağlarsak istediğiniz gibi e o zaman ha varsınız ha yoksunuz benim için ki.. Boşu boşuna neden kendimi yorayım , üzeyim ? Erkek arkadaşlarımla takılmak ya da tek başıma insanlardan uzak olarak kendime yaşamak daha güzel olurdu. Unutmayın fazla gözünüzü yükseklere dikmeyin gün gelir umduğunuzu değil bulduğunuzu yersiniz her iki cins için de söylüyorum bunu.. Herkes önce kendi gözü önündeki çöpü görmeli.. Anlatamadım belki ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 SoulCube said: ağzımda var Ağzında ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Bella said: ses tonu. şirin surat. mizah anlayışı doğru lan.bunların hepsi doğru . tipim 0 sanattan anlama 0 ama dedikleri full+full.sempatiklikten satistaction . edit: satistaction ne lan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 adam kendiyle barışık bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ferrero olması en çekici kılan yanı bence bir erkeğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 balon said: Bella said: ses tonu. şirin surat. mizah anlayışı doğru lan.bunların hepsi doğru . tipim 0 sanattan anlama 0 ama dedikleri full+full.sempatiklikten satistaction . edit: satistaction ne lan . sen editlemeden hic fark etmemistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 "ismail PK" said: Emaleth said: ayakta duruş şekli (hani böyle elini kolunu nereye koyduğu, omuzlarını filan naaptığı..) önemli detaydır bence. Kuzum aradığınız robot mu ? ağaç veya ot mu ? Her kızın gönlünde bir bradd pitt yatıyor maşallah kendi donanım özelliklerini falan da yazar mısın merak ettim de. bir karşı cinsı gördüğün zaman onun oturuş şekli, çorabı vs gibi detaylara takılıyorsan muhtemelen çok çekici bulmadığındadır (hiç demiyorum dikkat çok diyorum). Dibin düşse onu görünce ne zaman oturup ne zaman kalktığını bile fark etmezsin sdf ama tabi daha sonra farkına varılabilecek detaylar olabilir bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 rubik küp çözebilmesi bu özellikler arasında yer almaz. kasmayın yani hiç çözücem diye. ha bi de sudoku.. o da hoş değil. satranç biliyom falan diye de gitmeyin hiçbi kıza. saçma şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ehue ardeth said: bir karşı cansı emer cansı.. emergency erkekleri çekici kılan detaylardan biri de elbette imdat çekicidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 dogru, cikarip vurdugun zaman cami kirabilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 dasaaa said: ehue ardeth said: bir karşı cansı emer cansı.. emergency erkekleri çekici kılan detaylardan biri de elbette imdat çekicidir.. karşı cinsle ilgili olaylarda elim ayağıma dolanıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 dasaaa said: imdat çekici Bencede Her erkek Cuzdanındaki patlamış hatta örümceklerin ustune sıctıgı prezervatifin yanına Birde İmdat Çekici kondurabilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ben tekrar kullanabilmek için saklardım hep ama atıyım mı kullandıktan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bir de "dikkat çekici" uyarısı olması lazım. altında da saat kaç kaç arası çekileceği, kaç kaç arası park edilmesine izin verildiği falan yazılır genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 erkek sivri olsun yeter.her alanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 balonu patlatmasın o sivrilikler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 balon ayrı lan. silikon falan onlar. girmeye gerek yok . edit : konuya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ''Dikkat Çekici'' Benım Dikkat çekici anlayışım bu Harbi dikkat çekici =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 e tabi dikkat çekici dediğin şey ilk gördüğün anda fark edeceğin şeyler olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Gandruel said: ''Dikkat Çekici'' Benım Dikkat çekici anlayışım bu Harbi dikkat çekici =) böyle kapalı ve dekolteliyken dikkat çekici geliyo bana çok ama açık görünce bi anlamı kalmıyo gibi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 kötü olmuş ama gerçekten bu konunun sapması . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 çoğu insan o konuda hem fikir, yarı çıplak > tam çıplak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar