Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 eminmisin open beta bittikten sonra genellik (hatta bütün mmorpglerde) karakterler silinir[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Günaydın Türkiye betamı ?? Beta sı biteli bır kaç hafda oluyor şu an sürekli yeni patch geliyor size yaın bu saat lerden adonisdeki clandan izin alırsam sitesini yazıcam orada kore serverındaki bazı grafikleri görün ağzınız açık kalsın ki oynamaya devam edin şu an bu serverda da yani Avrupa serverında o patch ler hazırlanıyor sitesinde yakın tarihde yükleneceği belitrildi oyun paralı olucak felan demişsiniz oyun kişiye göre paralı olucağı zaman değişiyor diyelim bana paralı oldu benim oynama tarihim bitti tek bir karakter kullanma şansı veriyolar diğer karakterlerini siliyorlar yani bir karakterin kalıyor.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Öne çıkan mesajlar