Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 NOTE you MUST change the CHMOD levels on the entry.txt file to 766 otherwise the .PHP file wont write to the text file and you will get an error. buradaki CHMOD nedir ve nasıl değiştiririm? 766 neyi ifade eder? (ziyaretçi defteri ile ilgili bi çalışmadan alıntı)[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 chamod'u sanıyorumki ftp'den değiştirirsin oradaki 766 chamod'un modudur. chamod dosyalara erişim vs. yi ayarlar mesela 777 chamodu herşeye erişim verir okuma,yazma vs. sende chamodu 766 yaparsan sorun kalkar..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 hmm. peki ben siteme ftp.xxx.com olarak girdim şimdi. dosyayı upload da ettim. nasıl değiştireceğimi halen bilmiyorum :)[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 SITE CHMOD 766 FTP den bu komutu verdin mi, ve FTP daemonu bunu destekliyorsa degisir.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar