Olivies Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Evet yeni bir Çağan Irmak filmi geliyor 2 Ekim 2009. Yönetmen ve senaryo Çağan Irmak Dram türüyle yine yeniden bir filmle geliyor. Türk milletini ağlatan 450 sentezden biriyle karşımıza çıkar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bence slogan başarısız. ama tabi kendisinden başarısız filmler görmeye alışık değiliz. ağlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Korku filmi gibi yapmışlar sloganı felan. Dram dedin korku çıktı olmasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 korku filmini pek becerebiliceni sanmıyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 elaidi said: bence slogan başarısız. ama tabi kendisinden başarısız filmler görmeye alışık değiliz. ağlatır.aynı şeyi düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bu adamın menejeri kim ya. ne kadar başarısız bi adamdır. aylardır bi sürü film bangır bangır geliyo diye reklamı yapılıyo. 1 hafta öncesinden film mi duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 said: Egemen (Erdem Akakçe) 30’lu yaşlarını aşmış, bir reklam ajansında ofis boy olarak çalışan ve ilerleyen yaşına rağmen annesi Gülseren (Meral Çetinkaya) ile aynı evde yaşamak zorunda olan genç bir adamdır. Annesinin zihinsel kararmalarıyla geçen bir hayat Egemen için, evlerinin içine gizlenmiş, belki de sadece onlar için hazırlanmış ufak bir cehennem gibidir.� Gülseren içinse hayattaki tek varoluş nedenidir Egemen. Gerisi, kendisini hapsettiği evinde yaşadığı bitmeyen bir huzursuzluk ve tedirgin bir ruhtur. Yanında olmasını istediği tek kişi Egemen’dir. Oğlunun kendisinden ayrılmasına dair en ufak bir düşünce bile bir çılgınlık nöbetine girmesi için yeterlidir.� Egemen’in tüm hayatını geçirdiği bu cehennemden uzaklaşarak, rahat nefes alabildiği, normal bir hayata yaklaştığı tek yerse çalıştığı reklam şirketidir. İşi sayesinde dış hayatla bir bağ kurmak az da olsa annesinin karanlık dünyasından uzaklaştırır Egemen’i. Öte yandan patronu Umay’a (Derya Alabora) duyduğu ilgi genç adam için büyük bir açmazdır. Annesinin varlığı bu ilgi önünde koca bir engeldir. Çaresizliği artan Egemen iki kadın arasında sıkışıp kalır.� KARANLIKTAKİLER orta sınıf ahlakının yargısıyla hayatı biçimlenmiş bir anne ve cehenneminde annesiyle beraber yaşamak zorunda kalan genç bir adamın, bilerek ya da bilmeden ötekileştirdiklerimizin, zaman zaman ürküten, zaman zaman gerilimli ve biraz da komik hikâyesi. Yarın vizyonda bakalım nasıl gelicek yorumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 fede said: bu adamın menejeri kim ya. ne kadar başarısız bi adamdır. aylardır bi sürü film bangır bangır geliyo diye reklamı yapılıyo. 1 hafta öncesinden film mi duyurulur Ben de aylardır HERYERDE bu filmi duyuyorum. Tüm sinema eleştirmenleri köşelerinde birden fazla değindi. Senin gözünden kaçmış, :) Film korku-gerilim ama doğru tahmin. Bir de süpriz/etkileyici/bişey final'i varmış amman diyim spoiler içinde bile olsa finalini söylemeyin burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 işte onu diyorum sinema dergilerinde çıkması filmin reklamı olmuyor. tvde filan daha yeni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 oldu olacak çağan ırmak filmlerinde göz yaşartıcı sprey versinler havalandırmadan. eminim bu adamın telefon melodisi ağlayan çocuk falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 "midye dolma" said: eminim bu adamın telefon melodisi ağlayan çocuk falandır. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 nas film la bu :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bu adam genelde aşırı reklamlarla gelmiyor ki zaten? Issız Adam'da mesela sağdan soldan 'abi geberdim ağlamaktan' tavsiyeleriyle gitmiştim şahsen. Veya tvlerdeki ağlaklarla falan duyurulur. Filmi çıkmadan 2-3 ay önce dört gözle bekliyoruz imajını daha yaratamadı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Yok mu hala izleyen? Bi yorum gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 babam ve oğlum, mustafa hakkında herşey gibi bi film beklemeyin kesinlikle konu kötü, çekimler idare eder oyunculuk başarılı ama evde izlesen hiç bişey kaybetmezsin çoğu acıklı sahnede güldük, sıkıldık. son 20 dakika anca konuyu rayına sokmuş. 6/10 anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Sapık bir film diyor kimi zatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 çağan ırmak ın bi filmi vardı çilekli pasta diye arada atv de gösterirdi sabahları (hala gösteriyor olabilir). o kadar kötüydü ki bi daha adamın filmlerini izlemeye korkar oldum. o yüzden bu filmi de geçecem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bugün gittim filme. meral çetinkaya ayakta alkışlanıcak bir performans sergiliyor filmde.mükemmeldi. az buçuk spo ilk yarısında pek bişi yoktu ama ikinci yarıdan etkilendim resmen bunalıma soktu. bide ilk yarının girişi falan sıkıcı biçimde uzundu. en önemlisi filmin sonu yoktu,abzürd bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Çağan Irmak filmlerine çıktığı hafta gitmeyiniz, ya güzel ya da berbat oluyolar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bella spo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ben çok beğendim ya Çekimler olsun, atmosfer olsun, hele ki oyunculuk olsun gayet şahane bir filmdi. Sanat kaygısı yüksek avrupai (sinemasal açıdan, yoksa buram buram türkiye kokuyor tüm sahneler) bir film olmuş. Durum öyküsü, olay öyküsü olur ya bi de. Bu film durum filmi. Asıl kitlesine festivallerde ulaşır diyerek ukelalık sınırlarımı zorlamak istiyorum bi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar