Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Superonline'ın 5mb olarak verdiği bedava email adresi.. Benim şöyle bir huyum vardır heryerden mail alırım neyse 5mb bazı dosyalarınızı atmak yada almak için kullanabilirsiniz özelliği az ama sistemi falan hızlı..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Pop3 mü yoksa html tabanlı mı ? Pop3 değilse yaramaz dicem. Hotpop.net(com) var pop3 hizmeti veren bedavaya ne kadar alan verdiğini unuttum şimdi.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 pop3 değil ancak hızlı ben pop3 sevmiyorum bilgisayarımı çok sık bozuyor..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar