Rapadura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 nete bağlı olduum halde programı başlattıımda internete baalı olduunuzdan emin olun fln filan dio kapanio ne biçim sorun bu böle?
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Modem i sil bir daha yükle geçen benimde başıma geldi düzelttim bu şekilde. Olmadı yeni bilgisayar al sırf oynamak için :p[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
halodies Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 nette sorun var bu aralar hocam o yüzden bağlanmıyo..
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 dial up sux 4ever cable net[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz
Rapadura Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 e kablo benimde ztn nese haloldu sorun sağolun
halodies Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 oyuna bağlanmakta ya da bağlanıp da oynamakta kablonet abonesi olup da sorun yaşayanlar dns sunucularını değiştirsinler.212.156.2.70 212.156.4.1 ve 62.248.113.53.bunları ağ bağlantılarından tcp ip yi seçip dns gelişmiş bölümüne gelip ekleyin. kabloneti aradım , ordaki yetkilier söyledi bu ayarları yardımcı olur umarım..
eauluer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Oyunu bilgisayara yükledim. Yükleme update vs hiçbir sorun yok. Fakat oyunu başlattığımda "Knight online geçersiz işlem yürüttü ve kapatılacak" diyor. Hata koduna baktığımda D3D8.Dll dosyasında bir hata oluştu diyor. 32 mb'lık ekran kartı kullanıyorum bilgisayar da p2-400 yani bir sorun çıkmaması gerekiyor. Acaba dial-up ile bağlanılmıyormu? Bana bu konuda yardım edebilecek kimse var mı? Bu arada oyun hani açılışta bir yaratık görülüyor ya orada kilitleniyor. Direct-X sorunu mu var diye tüm direct-x testlerini yaptırıyorum hiçbir problem çıkmıyor. Lütfen bi yardım.
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Türkiye'nin yurtdışı çıkışlarında şu anda sorun var,şu günlerde yavaş yavaş düzelmeye başladı.Knight Online açıkcası şu anda bağlantısı iyi olan serverlara sahip bir oyun denemez,birde bu sorun eklenince doğaldır o hatayı alman ki bende alıyorum bazen.En kısa zamanda Türkiye'nin İngilitere gibi bir internet çıkışına sahip olması dileğiyle...[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 kablo olunca hata olmuo direk oyunda her şey duruo sen gezion :) Epeydir girmiom o yüzden oyuna bi vağlantılar adam akıllı olsun girecem :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: halodies, 13 Haziran 2004 20:58 tarihinde demiş ki: oyuna bağlanmakta ya da bağlanıp da oynamakta kablonet abonesi olup da sorun yaşayanlar dns sunucularını değiştirsinler.212.156.2.70 212.156.4.1 ve 62.248.113.53.bunları ağ bağlantılarından tcp ip yi seçip dns gelişmiş bölümüne gelip ekleyin. kabloneti aradım , ordaki yetkilier söyledi bu ayarları yardımcı olur umarım.. kablonet i arayip soyledikleri ip ler sana ozel acilmis cakişmayan ip lerdir baskasi da ayni dns leri girerse baglanti cakişir yani herkez icin ayni deildir[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Ankarada oturuyorsan sana cd sini elden verebilirim.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Öne çıkan mesajlar