Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MAGE hakkinda bilgi ve yardim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet kisaca mage hakkinda bilgi vereyim, levelim arttikca daha cok bilgi verecegim ilerde. Ilk basta belirteyim ki su an ADONIS 1 deyim ve ismim NerimanTeyze. Level 3X Ice/Lightning mage.

Karakter yaratirken ya female elmorad alin. (male alinca int 70 yerine 50 ile baslarsiniz, yani mananiz cok az olur).

Level atladikca sakin HP,Str ve Dex e puan vermeyin. Aldiginiz butun puanlari 2 Int ve 1 MP seklinde dagitin ilerde 120 ye 80 olacak seklinde ayarlayin. 3/2 orani en iyisi cunku hem buyu gucunuz artar hem de mananiz olur, ama ben daha cok mana istiyorum, buyulerim o kadar guclu olmasada olur diyorsaniz 2 ye 1 oranini kullanin.

Level 10 olunca specialty skilleriniz secmeyi unutmayin. (Sehirdeki kocaman yesil orctan) sonra bu skill pointleri istediginiz gibi dagitin (her level icin 2 skil point gelir)

Skiller:

Ice: butun yaratilari yavaslatir, damage i digerlerine gore azdir, movement speedleri dusurur. PVM icin cok elverisli degil ama PVP icin 1 numarali skill

Fire: Maksimum damage. PVM icin muhtesem ama PVP icin dezavantajli

Lightning: Orta damage, Stun etme sansi vardir. hem PVM hem de PVP icin uygun.

PVM yapip cabuk level atliim diyorsaniz fire ve lightning skill alin.
PVP yapip adam kesecem diyorsaniz ice ve lightning alin, kimse sizden kacamaz.

Bu arada yaninizda bol bol hp ve mana potion tasiyin. Savasirken yaniniza bir sey yaklasirsa kacin. Unutmayin mage ler genelde 1-2 vurusta olurler. Hp leri ve armorlari diger claslara gore cok daha dusuktur. Ama bence en cok damage vuran buyuler ve combolar magelerde.

Eger baska bi sorunuz olursa buraya mesaj atin cevaplamaya calisirim.
Mesaj tarihi:
Yazdıklarının çoğu kendi fikrin gibi geldi bana alınma gücenme ben benim bildiğimi sana söyleyim sen yine nasıl bilmek istiyorsan kafanda onu bırak.

Lighting: Lvl atladıkça stun etme yüzdesi artar stun olduğunda rakibin kıpırdayamaz ve /town diyemez ama sanırım şu an /town olayını düzeltiyorlar. Damage olarak fena sayılmaz pvp ve pvm diye bir ayrım olamaz çünkü çok kullanışlı bir skill her class a lağzım.

Glaciar: Az damage vurur ama slowundan dolayı tercih edilen bir skıll. Glaciar mage olmadan boss ları kesmek imkansızdır. Her partide her clanda en çok olması gereken skill türüdür bazı clanlar ilk skill i glaciar olmayan mage leri almıyorlar dedimya damage i az dır diye lvl 60 olduğunda damge de tatmin edici oluyor dragon tooth skeleton lara 850 vurup arkasındanda zehir gibi 200 er vuran büyüler geliyor dts dediğim şey lvl 45 üstünün exp kastığı bir yaratık.

Fire: En fazla damge i veren skill tek kelimeyle çöp damage inden başka bir iş yapmadığı için tercih edilmeyen bir skill siz siz olun fire skill ini almayın alıcaksanız dahi 2. skill olarak seçin.

Magelerin Mp leri maksimum 104 olmak zorunda niyemi açıklayım oyunun en iyi staff ı 104 Mp istiyor ve eğer gerisini de full int ye vermeziseniz kullanamıyorsunuz dediğim stafın +5i 101 atak power lı bir staf ismi Elixir Staff elixir i yanlış yazmış olabilirim okunduğu gibi yazdım bu stafın +1 i 10m dan başlayan fiyatlarla satılmakdadır.

Llv 70 mage olduğunuzda ki imkansıza yakın priest armorlarınıda giyebiliyorsunuz priest armorları oyunda fighterınkine çok yakın defance veren bir zırh türü.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak

[Bu mesaj Wolas tarafından 15 Haziran 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
burda da yaratik-player level farki ve XP tablosu var
dikkat edin, kendi levelinizdan dusuk yaratik kesince az xp geliyor:

+8, ... 100% experience
+5, +6, +7 100% experience
+2, +3, +4 100% experience
-1, 0, +1 100% experience
-2, -3, -4 80% experience
-5, -6, -7 50% experience
-8, .. (gain no experience) No experience
Mesaj tarihi:
işte pati kullanicilari sizleri tebrik ediyorum ona buna laf yetistirmek yerine yararli bir sey yapiyorsunuz...[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda
Msn > [email protected]
Icq > 6100072
=->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins
Sevgili Okan Bayülhen in dediği gibi "Daha napayım daha ne istiyonuzzzzz"[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
  • Yeni Oluştur...