Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opal Saphire...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Opal saphire cystal leri sizden satın alırım npc nin aldığı fiyattan daha fazlasını veririm lütfen bunları satmayın bana özel mesaj atın gelip alayım Adonis ve Logos için geçerlidir.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
opaller npc'lere kaca satılıyor du?
50k mıydı?
100k mı?[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin...
Dönerse senindir.
Dönmezse,
Zaten hiç senin olmamıştır.
===================================
Efsane dalga :tebrikz:
Mesaj tarihi:
150k LIğI da war[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
Mesaj tarihi:
genelde 150 e aliyor ben zamaninda 8 tane arkarkaya cıkarmistim ilk daha cahri acitgimda hatta arkadas dedi ne ballisin die neden dedim onun cıkma ihtimali cok cok dusukmus sansima boyule arkarya gelince tabi goblin set ve para manyagi oldum[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda
Msn > [email protected]
Icq > 6100072
=->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins
Opal 100k
Crstal 50k
Saphire 150k

Npc lerin aldığı fiyatlar benim istemem nedenim lvl 60 questi olması hepsinden 30 ar tane gerekli satmayın bana verin ama ben paralı oluncada oynarım diyorsanız ses çıkartamam tabi..[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
  • Yeni Oluştur...