Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorun

Blinky

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben Knıght-onlıne.com.my ın altındakı mırrorlardan game shell olanına tıkladım we takır takır download ettım zıp seklındekı dosyayı ama dosya bır hata werdı bu benden dolayımı oluyo yoksa herkeste olan bır olaymı .. bır dıer sorun ıse secure downloadlı download.com adresı . oraya gırınce tıklıom download lınkıne dıal uplar 2 3 dakka beklesın surebılır dıyor ama ben 64 kabloyum ve 10 dk beklıyorum tık cıkmıyor secure download ıcın baska bır programmı yuklemem gerekıyor

2 gundur zıplı halı ındırdım 3 kere elımde patladı . yardımcı olun lutfende sunu su aksam bıtırım..
Mesaj tarihi:
bilmiyorum valla, orda senin dedigin adresinden download dedim, bi guzel indi calisti bende...bilmiyorum, hic sorun yasamadim. Cache i temizleyip bi daha dene...
Mesaj tarihi:
abı wınzıplı halınde acamıyor .exe halındekınde ıse bunu werıyo

The contents of this file cannot be unpacked.The executable you are attempting to run has been corrupted.Please obtain another copy of the file,verify its integrity,and try agaın.

nedeni ne olabılır yada calısan bır sıtenın lınkını werırmısınız
Mesaj tarihi:
Ankarada oturuyorsan sana elden cd sini vereyim.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
  • Yeni Oluştur...