Eskizci Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Reflektör yansıyan ışığa ihtiyaç duyulan her karede kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Ben yolladim bu fotolari yarismaya, gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Eskizci said: Reflektör yansıyan ışığa ihtiyaç duyulan her karede kullanılabilir. Gelin görün ki bu hareket sizi kız çocuğu yapar. Cornell Capa'nın 92 senesinde dernek sempozyumunda aynen belirttiği gibi. Tam olarak hatırlamıyorum ama, "Belsegesel çekimde reflektör kullanan bir takım kız çocuğu..." şeklinde bir çıkışması vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yapmurluğu reflektor olarak kullanmak, 2. seviyenden mcgayver'lık bi hareket olduğu için bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 reflektör gay işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar