Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerizekali Bunye

nedanko

Öne çıkan mesajlar

evet bünye aptaldır.
uykusuzluğu kaldıramaz. sıkıya fazla gelemez.
diyelim ki bacağını burktun sevi kovalayan boğadan kaçarkene, "ulan yemişim bileğini! koş koş olm!" diye devreye girmez. o ufacık bilek burkulmasından dolayı kaçamazsın maazallah.

netekim riskli durumlarda dayanılması gereken acı, ağrı gibi olaylarda bünye salakbaşı olarak görev yapar anca.

bir de ameliyat olayları var. şimdi beynimiz bu olayı anlasa bile bünye anlamaz. neden? salaaaak

adam gidici, nakil gelir nihayet. 7sene bekledikten sonra! organ nakledilir ama seçici mal bünye uyum içinde çalışmak yerine savaş açıverir.

iyi bok yer, sahibini de öldürür.

ha burada 2çift lafım da toktorlara. ulan adamlar -diğer bilim adamları- lazer, bilgisayar, nükleer bomba falan yaparkene hâlâ iyileşme sürecini kısatıcak bi yol, kök hücreden anında hızlı diş nakli gibi bir yöntemi vs gündelik hayata geçiremediniz ya.. peh size.
Sosyal ağlarda paylaş

benim ağzımda yanlış olmasın yaklaşık 9*10 tane dolgu var. ve inanın bunun 8-9 kadarı tek seferde oldu.

30 yaşıma merdiven dayana kadar ağzımda tek dolguı vardı, gerisi de tek seferde oldıu dediğim gibi.

mide ve orta kulak ağrısını yaşadım ama bizzat. çok ciddi sinüzütüm vardı, gözüme kulağıma bile vurmuştu. kullandığım antibiyotiğin haddi hesabı olmadığı gibi, kulağımdan, burnumdan kiloyla cerahat çekiyorlardı.

yani vücutta bir arıza varsa diş, kulak, mide hiç fark etmiyor. yaklaşık 3 ay önce sırtımda bir çıban çıkmıştı, o da bana çok eziyet çekmiştirdi. göğüs cerrahı bıçağı vurunca duvarlar falan bildiğin boka battı. yahu dediğim sayın doktorum, "hadi şimdi bir şekilde hallediyoruz, 2000 sene önce ne yapıyorlardı?".

"benim yaptığımı yapıyorlardı, vuruyorlardı bıçağı" dedi adam.

başa gelen çekilir diyorlar ya hani, o hesap işte. çok yakınlarımdan birisini kansersen kaybettin bu yaz, kadını paso uyutuyorlardı, yok çaresi.

diyeceğim şudur: bu kadar eziyet zaten artık vücudun kaldıramaz hala geldiğinde çıkıyor ortaya. başın ağrıyor yatıp uyuyorsun. o da uyarı, dişin çürüyor sinire kadar geliyor o da uyarı.

bir şekil çare bulacaksın buna. 2000 sene önce şeker lüksün önde gideniydi, e şimdi asitli, şekerli içecekler en çok tükettiğimiz.

bünyede öyle böyle demeden önce, biraz da bünyeye göre yaşamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Gozum ile burnum arasindaki bir yag bezesiyle oynadim bi ara. Senelerdir duruyodu yerinde ama ben duramadim iste. Mikrop kapti. Icerde birikmis mikrop da kana bolgeye yayildi, sol gozum kapandi, sistikce sisti. Kor olacagim diye bile tirstim. Ne ilaclar ne merhemler fayda etmedi. En sonunda careyi cerrahi mudahalede buldum. 10 gunluk iskencem 20 dakikada sona erdi.

Kucuk dilimden ameliyat olmuslugum bile var -ki inanin bana cok aciyor, zira ici sinirlerle dolu- fakat bu goz yakininda meydana gelen ilhitaplanma gibi degildi hic biri. Her yeriniz agrir acir ama agiz, kulak ve beyne yakin bolgeleriniz bambaska cidden.

Insan en derin uykusundan aglayarak uyanir mi acidan ? Bal gibi uyanir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...