Choericoe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Boş zamanlarımda birşeyler karalarım.Sanırım 5 sene önce,daha çocukken,yazdığım bir yazıya denk geldim geçenlerde.Google'a girdim "yazamadığım yazım" diye,aradım yazımı,eskiden yazdığım yazıyı kaç kişinin "ben yazdım bunu" diye sahiplendiğine şaşırdım.Ben bunu sadece birkaç arkadaşa göndermiştim sadece.Bir de birisinde üye olup benim yazım dedikten sonra yayınlayanın hayır benim demesi yok mu,beni benden aldı. Garip olan forumtr'da bunu paylaşan ve sayfalarca ben yazdım bunu modunda takılan mod arkadaş,benim üniversiteden arkadaşım. Birgün yazılarımı okumak istemişti o an bilgisayarda olanları göndermiştim.Ve sonuç,çok ilginç. İyi kötü bir takım yaşanmışlıklarla ve duygularla yazılan yazıyı,sahiplenmek,dahası paylaşmak,garip.Hele yazıyı yazana karşı inatla ben yazdım demek,win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ezzük büzzük insanların yaşama çabası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 yazılarını önce deviantarta koy copyright alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 çok oluyo o yaa.. bi ton yazımızı çalıp duruyolar sinir stres.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Yazıyı bizimle de paylaşsan da ben de çalayım.. Hehe şaa biryana telif hakkı falan al o zaamn çok iddialı yazılarsa madem. Ne bileyim notere falan git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 İyi güzelde bu adam o yazıyı çalsa ne olur çalmasa ne olur. Çaldığı onun oldu mu? Hayır çünkü kendi biliyor kendisinin yazmadığını insanlara ne derse desin. Eğer kalkıpta çalmadığını iddia ediyorsa zaten bu kişinin yaptığı işler üzerine konuşmak bile anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 mesaj at sende amma ezikmişsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 altta kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar