Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BUYUCU ICIN STAFF ALINIR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BUYUCU ICIN STAFF ALINIR..

Tercihen attack 60 in uzerinde ve en az bi 32 falan Glacier damage, ya da onun yerine + MP falan bi staff olursa sevinirm.

Bu arada bende bissuru +5 str ve dex veren yuzuk bilezik falan filan var, onlari MP ve int verenlerlerle degistirmek istiyorum.

Ayrica priest warrior ve rogue icin bissuru +5 +6 silah var malum onlarida kullanamiyorum, oyunda degis tokus edelim arkadaslar
Mesaj tarihi:
sen de bi suru varda onlar mage e bi sey saglamaz bende iki tane staff var atack power lari 40 ın ustunde + lightining Dame +24 ve dier bir staff Galcier Damage +24 eger light veya glacier mage sen mesela diyelim bir buyuyu 200 vuruyorsan bu stafflan o ayni buyuyu 380 falan vuruyorsun elimdeki staff tamitamina neredeyse 2 katina cıkariyor ve full mage goblin setim var satlik staff larin lightining lisi 2m glacier lisi 2.5m full goblin set in her bir parcasi 1.5m ama ben logos 1/2 de oynuyorum
Mesaj tarihi:
fiyatlarda cok ucmussun. O stafflar 200k civarinda artik. Goblin parcalari da 15k ya satiliyo, yani bi goblin armor seti 750k ya falan yapabiliyosun.

benim server ADONIS 1
Mesaj tarihi:
seni bilmem ama bizim pazar zengin mekani[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda
Msn > [email protected]
Icq > 6100072
=->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins
*Olaya müdahale eder*

Herkes de goblin zırh ları aynı değildir bu kişinin Rogue ise dex Fighter ise str Mage ise int Priest ise int sinin yüksek oluşuna göre % sel bir hesapla iyi çıkar iyi diyerek şunu kastettim görmüşsünüzdür Chitin parçalar var oyunda en fazla armor u veren set türü Mage lerde ise crimson chitin ile aynı değere sahip ama mage lerdekinin ismi değişik veya full plate işte. Kişinin lvl ına göre ve birazda şanşınaki, şans daha ağır basıyo yaptığınız goblin parçaları Chitin Goblin veya Full Plate Goblin diye aynı özellikleri veripde daha fazla armor verme olayı. Hey gidi günler benim zamanında goblin parçalarının tanesi 15k diyorsunuzya 45k idi vay beh.. Reverant sen orda demişinki 1,5m değeri felan diye sen mage sin oyunda seni gördüm konuştum senin çıkarabiliceğin en iyi goblin parçası Crimson Goblin dir ki bunun da fiyatı 30m minumum alınarak satılabilir. Normal parçasını almak istiyorsan Crimson Set in yani upgrade edilebileni o da 2,5 maksimum, minimum 1m a alabilirsin.

Not: Dün paticik kapalımıydı bir türlü bağlanamadım.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak

[Bu mesaj Wolas tarafından 17 Haziran 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...