StRencher Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Geçen gün arkadaşım ile dolaşırken Küçükyalı'da gördüm bunu. Kırk yıl düşünsem o Coca Cola, Ice-Tea hede'lerini bu şekilde kullanmak aklıma gelmezdi :D. Kim ne derse desin, Türk insanı gerçekten de yaratıcı[signature][hline]Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 vallaha bazen çok yaratıcı olabilir wc terminal işletmesi fişi gibi...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü...
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Vandayken bi pasaja girdik bilgisayarciya gitmek icin Kodk vardi, hani Kodak in patenli kizi var, dev karton heykel, mini short giymis falan hazir olun kiza adamlar etek yapistirmislar kumas ile[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 gercekten cok basarili said: yav bu butonlarda cok iyi olmus sekil verebiliyoruz cok kolay]yav bu butonlarda cok iyi olmus sekil verebiliyoruz cok kolay[signature][hline]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: Volfied, 16 Haziran 2004 15:54 tarihinde demiş ki: Vandayken bi pasaja girdik bilgisayarciya gitmek icin Kodk vardi, hani Kodak in patenli kizi var, dev karton heykel, mini short giymis falan hazir olun kiza adamlar etek yapistirmislar kumas ile Van diğer doğu şehirlerine kıyasla modern bir yer. Ordaki adamlar tutucudur ondan yapılmıştır. Ama olabiliyor böyle şeyler hehe.[signature][hline]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII.
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Vanin modernligini zaten tartismadim, bekledigimizden cok daha mdoern ve iyi bir yer cikti, ama onu gorunce koptuk biz :) Istanbulda yapan yok sanki yani :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 yurdum insanı ..[signature][hline]all fired up
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 İstanbulda hac'ca giderken havayolundaki reklam panolarını kapatırlar genelde[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 İnsanımız bazı konularda çok yaratıcı bazı konularda da çok taklitçi olabiliyor. işte bunu anlayamıyorum :hmm:[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 16 Haziran 2004 16:14 tarihinde değiştirilmiştir]
streamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 siz ne diosunuz be bizi tutmasalar bizde cok zengin....sosyal bir devlettik hatta daha da ileri gidecem avrupalilar bize isvicrelilere yalvardiklari gibi yalvariyo olurlardi ne olur girin ne olur girin yani yoksa simdiki duruma aldanmayin .bize tutmasalar biz asmis bir ulkeyiz :DDDDD))))))
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 da o aşmışlık nedense bir türlü dışa vurulmuyo :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 onu bırak al sana bi yaratıcılık daha o gördüğün şeylerin üstünü kesip çöp kutusu olarak kullanıolar.[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 öh be abi o da çok gereksiz. Hadi bunlar yaratıcılıkta, o iş için kovamı bulamıyorlar... Türk değildir onlar :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 StRencher bişi sorucam mesajındaki resmi neyle çektin sen? buda bir yaratıcılık.. :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü...
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 INCA IDC-204 Digital Camera Her durum için yanımda taşırım :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 eheh buda bir yaratıcılık :D[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü...
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 lol. bende bi durdum durdum anlamadım baştan. sonradan lam pet kutu ile kodak'ın ne alakası var dedim. öle düştü jeton. bu kadar. =][signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 burda komık bişey yok ikiside orjinal yani kimse kola şeyi ile ıce tea yı modıgfıye etmemiş 90 ların başından kalma o poloroıd şeysi kodak olayı ıse dunyada ole yuvarlak altlıgı yapan bıtek kolamı var ben coca kola reklamlarından once goruyodum bu ıkısını tam tersı kola fıkrı kodaktan calmış onlar sıttın senedır ordadır bu ıkı levha ve ikiside orjinal[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Öne çıkan mesajlar