Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk İnsanı Gerçekten De Yaratıcı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Geçen gün arkadaşım ile dolaşırken Küçükyalı'da gördüm bunu. Kırk yıl düşünsem o Coca Cola, Ice-Tea hede'lerini bu şekilde kullanmak aklıma gelmezdi :D. Kim ne derse desin, Türk insanı gerçekten de yaratıcı
[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
Vandayken bi pasaja girdik bilgisayarciya gitmek icin
Kodk vardi, hani Kodak in patenli kizi var, dev karton heykel, mini short giymis falan

hazir olun

kiza adamlar etek yapistirmislar kumas ile[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Ama once bu foruma baktim!
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 16 Haziran 2004 15:54 tarihinde demiş ki:
Vandayken bi pasaja girdik bilgisayarciya gitmek icin
Kodk vardi, hani Kodak in patenli kizi var, dev karton heykel, mini short giymis falan

hazir olun

kiza adamlar etek yapistirmislar kumas ile

Van diğer doğu şehirlerine kıyasla modern bir yer.
Ordaki adamlar tutucudur ondan yapılmıştır.
Ama olabiliyor böyle şeyler hehe.[signature][hline]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Mesaj tarihi:
Vanin modernligini zaten tartismadim, bekledigimizden cok daha mdoern ve iyi bir yer cikti, ama onu gorunce koptuk biz :)

Istanbulda yapan yok sanki yani :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Ama once bu foruma baktim!
Mesaj tarihi:
İnsanımız bazı konularda çok yaratıcı bazı konularda da çok taklitçi olabiliyor. işte bunu anlayamıyorum :hmm:[signature][hline]
Reality Is What You Feel

[Bu mesaj StRencher tarafından 16 Haziran 2004 16:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
siz ne diosunuz be bizi tutmasalar bizde cok zengin....sosyal bir devlettik hatta daha da ileri gidecem avrupalilar bize isvicrelilere yalvardiklari gibi yalvariyo olurlardi ne olur girin ne olur girin yani yoksa simdiki duruma aldanmayin .bize tutmasalar biz asmis bir ulkeyiz :DDDDD))))))
Mesaj tarihi:
onu bırak al sana bi yaratıcılık daha o gördüğün şeylerin üstünü kesip çöp kutusu olarak kullanıolar.[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
öh be abi o da çok gereksiz.
Hadi bunlar yaratıcılıkta, o iş için kovamı bulamıyorlar...
Türk değildir onlar :)[signature][hline]
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
lol. bende bi durdum durdum anlamadım baştan. sonradan lam pet kutu ile kodak'ın ne alakası var dedim. öle düştü jeton.

bu kadar. =][signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Mesaj tarihi:
burda komık bişey yok ikiside orjinal yani kimse kola şeyi ile ıce tea yı modıgfıye etmemiş 90 ların başından kalma o poloroıd şeysi kodak olayı ıse dunyada ole yuvarlak altlıgı yapan bıtek kolamı var ben coca kola reklamlarından once goruyodum bu ıkısını tam tersı kola fıkrı kodaktan calmış onlar sıttın senedır ordadır bu ıkı levha ve ikiside orjinal[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

• Yeni Oluştur...