Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Win7 ayarları

Breakfast

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar çıktığı bir günden beri xp kullanan biri olarak win7 e geçiş yaptım ayarları çok karışık geldi sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim.(network ayarlarının nerde olduğunu bile 1 dk aradım :D)

ilki download problemi xp de monitörü kapayıp herkes gibi download yapıyordum.win7 e geçince şöyle bir sorunla karşılaştım.20-30 dk (süreyi salladım tam test edemediğim için)
login ekranına dönüyor(xp de de dönüyordu buraya kadar normal)

ama win7 de login ekranına dönünce bütün arkaplan faaliyetleri donuyor.misal %20 de bıraktığım dl e 2 saat sonra baktım %23 te kalmıştı(%40 falan olması gerekirdi) tekrar login olunca full hız dl yapmaya geri döndü.

2. sorunda explorer sorunu. adres bölümünde normal girilen adresler var,favorites var ve history seçeneği var ben sadece normal adreslerin olmasını istiyorum misal paticik e giriyorum aşağıdaki history de donanım bölümüde var vizyonda var vs. aynı sorun start ın yanındaki explorer a sağ tıklayıncada oluyor.görüntü kirliliği olmasın sağ tıklıyosun resmen bütün internet geçmişini gösteriyor.

bi de explorer açıkken new tab a basınca başlangıç sayfası(google) değilde boş bir sayfa gösteriyor google ı göstermesi için ne yapabilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

Breakfast said:

ilki download problemi xp de monitörü kapayıp herkes gibi download yapıyordum.win7 e geçince şöyle bir sorunla karşılaştım.20-30 dk (süreyi salladım tam test edemediğim için)
login ekranına dönüyor(xp de de dönüyordu buraya kadar normal)

2. sorunda explorer sorunu. adres bölümünde normal girilen adresler var,favorites var ve history seçeneği var ben sadece normal adreslerin olmasını istiyorum misal paticik e giriyorum aşağıdaki history de donanım bölümüde var vizyonda var vs. aynı sorun start ın yanındaki explorer a sağ tıklayıncada oluyor.görüntü kirliliği olmasın sağ tıklıyosun resmen bütün internet geçmişini gösteriyor.

şu an önümde açık değil ama ilk sorunu ezbere sallayayım. win7 beklemeye geçince network'u kesiyor ama açık program varken yapmıyor onu. yani ben utorrent açık bıraktığımda falan yapmıyordu. muhtemelen denetim masası/çöz. değiştirdiğin yer bu ikisinden birinde güçle ilgili bir ayar vardır ordan ayarlayabilirsin.

diğer sorununu bilemicem hiç açmadım ie.
Sosyal ağlarda paylaş

güç ayarlarının nerde oldğunu buldum da orasıda karışık :) sleep modunu kapasam enerji harcamasında çok büyük fark olur mu? olucaksa biraz advanced settings le uğraşayım?

explorer ı da değiştiririm ama pek sorunlu değil gibi şu history ve new tab olayını halletsem rahat rahat kullanırdım şimdi firefox indiricem onda istediklerimi yaparsam onu kullanırım :)

yardımlarınız için tşk ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...