Breakfast Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 arkadaşlar çıktığı bir günden beri xp kullanan biri olarak win7 e geçiş yaptım ayarları çok karışık geldi sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim.(network ayarlarının nerde olduğunu bile 1 dk aradım :D) ilki download problemi xp de monitörü kapayıp herkes gibi download yapıyordum.win7 e geçince şöyle bir sorunla karşılaştım.20-30 dk (süreyi salladım tam test edemediğim için) login ekranına dönüyor(xp de de dönüyordu buraya kadar normal) ama win7 de login ekranına dönünce bütün arkaplan faaliyetleri donuyor.misal %20 de bıraktığım dl e 2 saat sonra baktım %23 te kalmıştı(%40 falan olması gerekirdi) tekrar login olunca full hız dl yapmaya geri döndü. 2. sorunda explorer sorunu. adres bölümünde normal girilen adresler var,favorites var ve history seçeneği var ben sadece normal adreslerin olmasını istiyorum misal paticik e giriyorum aşağıdaki history de donanım bölümüde var vizyonda var vs. aynı sorun start ın yanındaki explorer a sağ tıklayıncada oluyor.görüntü kirliliği olmasın sağ tıklıyosun resmen bütün internet geçmişini gösteriyor. bi de explorer açıkken new tab a basınca başlangıç sayfası(google) değilde boş bir sayfa gösteriyor google ı göstermesi için ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 çok alengirli geldi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Breakfast said: ilki download problemi xp de monitörü kapayıp herkes gibi download yapıyordum.win7 e geçince şöyle bir sorunla karşılaştım.20-30 dk (süreyi salladım tam test edemediğim için) login ekranına dönüyor(xp de de dönüyordu buraya kadar normal) 2. sorunda explorer sorunu. adres bölümünde normal girilen adresler var,favorites var ve history seçeneği var ben sadece normal adreslerin olmasını istiyorum misal paticik e giriyorum aşağıdaki history de donanım bölümüde var vizyonda var vs. aynı sorun start ın yanındaki explorer a sağ tıklayıncada oluyor.görüntü kirliliği olmasın sağ tıklıyosun resmen bütün internet geçmişini gösteriyor. şu an önümde açık değil ama ilk sorunu ezbere sallayayım. win7 beklemeye geçince network'u kesiyor ama açık program varken yapmıyor onu. yani ben utorrent açık bıraktığımda falan yapmıyordu. muhtemelen denetim masası/çöz. değiştirdiğin yer bu ikisinden birinde güçle ilgili bir ayar vardır ordan ayarlayabilirsin. diğer sorununu bilemicem hiç açmadım ie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 öncelikle ieyi bırak firefox, chrome, opera bu 3lüden birini seç beğen al. login ekranı hedesi için ise bilgisayarım özelliklerde güç ayarları var ordan bekleme modunu kapayabilirsin, tabii elektrik gitmesin istiyosan bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breakfast Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 güç ayarlarının nerde oldğunu buldum da orasıda karışık :) sleep modunu kapasam enerji harcamasında çok büyük fark olur mu? olucaksa biraz advanced settings le uğraşayım? explorer ı da değiştiririm ama pek sorunlu değil gibi şu history ve new tab olayını halletsem rahat rahat kullanırdım şimdi firefox indiricem onda istediklerimi yaparsam onu kullanırım :) yardımlarınız için tşk ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 windows 7 de fox nasil calisiyor? yani supported oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 fox ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 fox tv iyi cekiyo mu yani, beta da boyle karincalanma vardi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 şifreli yapmışlar hacı win 7 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Vatan bilgisayar win 7 satışına başlamış daa çıkmadı diye biliyodum ben =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ben de iki gündür torrent indiriyorum ama hiç login ekranına dönme olmadı. hiçbir şey açık değilken de yapmadı bunu alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar