Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 başlıgı bilerek vistada 1.6 sorunsalı diye açtım çünkü sanıyorum vistadan kaynaklı bir problem. eski setuptan yükledim halflife.wad falan eksikti oyuna tam giriyorum böyle önümer serverın atıyourm xx.xx.x.x.xx.x e hoşgeldiniz yazısı cıkıyo resim cart curt. tak birden oyun kitleniyor. arkadaş dedim belki ondan yapıyodur gittim sıfırdan indirdim hala oyun girdiğimde bana aynı problemi veriyor. bazı serverlarda vermiyor bazı serverlarda veriyor. oyun donuyor kalıyor ve birde top15 tarzında şeyler yazdıgımdada küt diye oyunu kitliyor. bunun sebebi nedir bana bir yardımcı olabilirmisiniz? nasıl fixlerim bunu ben ? Edit: Çıldırmak üzereyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ben hem xp hem vista hem de win7 3 ayrı makina (oha) yükledim, lan yapıyoruz netten oynuyoruz hiçbir sorun yok. Steam tabii, non-steam ise problem o olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 vistayla ilgili değil o sorun ya ben de xp, win7, vista hepsinde sorunsuz steam/nonsteam oynadım oynuyorum. işlemcin amd ise 64bit fix diye bir şey(idi sanırım) var onu indir. hafif takılmalarda işe yarıyor belki senin sorunun da onla ilgilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 evet evet o 64bit bilmemne davalarına veriyomuş hatayı bi tane patch buldum onu yaptım düzeldi teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bende de aynı sorun var. amd 64bit fix i nereden bulabiliriz? benim işlemci amd athlon 64 ve girdim kendi sitesine hiçbirşey anlamadım kendimi noob ötesi hissediyorum hertürlü yardıma açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 IDM yuklu mu bilgisayarinda? eger yuklu ise oyuna girmeden once task managerdan IDM ile ilgili herseyi sonlandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 v28 kuruluydu başka bi isimle v40 olanı kurdum aynı sorun şuan bende var kitlenip kalıo map açılınca (windows7) yalnız sadece v28 kuruluyken böle bi hata yoktu bi temiz install gözüktü yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 throine said: IDM yuklu mu bilgisayarinda? eger yuklu ise oyuna girmeden once task managerdan IDM ile ilgili herseyi sonlandir. bende öyle yaptım. daha önceden tf 2 ve l4d de giremiyodum şimdi hiçbi sorun olmadan çatır çatır giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar