neter Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 şimdi gençler bir site yapıyorum, amcam sürekli dosya yükleyecek siteye alın indirin diye ... gelgelelim bu dosyaların en küçüğü 1MB falan olacak, bu durumda da IE üzerinden upload ettirmek kastıracaktır. Bildiğiniz kolay kullanımlı bir freeware ftp programı var mı gençler ?[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 smartftp bendeki versiyonu freeware, ama sonradan paralı olmuş olabilir. bi bak istersen.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ws_ftp veya cute ftp öneririm. http://www.filemirrors.com adreslerine bir bak istersen. [Bu mesaj Zed tarafından 16 Haziran 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ws ve cute shareware olması lazım ... smartftpyi denedim şimdi gayet güzel ancak help in de enter license key dio ? bu şimdi paralı mı demek ? ... hayır yani ben adama al bunu kullan derim sonra bir ay geçip bana gelmesin e bu para istio die :P kafadan ftp://... die IE üzerinden açılmıo site unix-like olduğu için bunu da baştan söliim ..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Shareware license key istiyor diye uzak duruyorsan onun yolu var elbette ama crack'lı program kullanmam, ben etik kurallara bağımlı bir kullanıcıyım diyorsan o başka. DOS'dan ftp'de açabilirsiniz... :-P [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 yok öle bi durumum elbette ama adam laptop ını şirkete götürüyor sonra bir denetimde patlamasın diye şeettim yoksa elbette crackleriz ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Baba BSA cuteftp hede hodö'ye bakmıyor ki. Kaldı ki onların ilgi alanı 10 tane kadar şirket. Arena, sayısal grafik, microsoft vs vs. Dahası microsoft'u beslersen yanına bile yaklaşmazlar. Sen takıl cuteftp'ye.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 WSftp nin LE (light edition) sini kullan, parasiz tamamen ve de oldukca fonksiyonel, ben cok memnunum bu dosya indirme bindirme islerindeki basarisindan.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 sorunun cevabı bladeftp imiş gençler aklınızda olsun ... ne register ne megister var çat kurup çut çalıştırıon ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: 26ee140, 16 Haziran 2004 14:52 tarihinde demiş ki: ws_ftp veya cute ftp öneririm. http://www.filemirrors.com adreslerine bir bak istersen. [Bu mesaj Zed tarafından 16 Haziran 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] katılıyorum çok güzeldir..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar