karpuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Bu hafta Profilo Alışveriş Merkezi'nin Oden Cineplex Sinemaları'nda Kill Bill Vol.1, the Last Samurai ve Mystic River oynuyor... Kaçıranlara duyurulur... Hepsi birbirinden güzel filmler kanımca... Kill Bill the Last Samurai Mystic River eğer hangisi en güzel ona gidelim derseniz Kill Bill = Mystic River > the Last Samurai derim ama değişir tabii insandan insana... hepsi güzel 10 üzerinden ise kill bill 9.9, Mystic River 10, The Last Samurai 8 diyim hepsi güzel yani hadi gidin :P[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 valla hepsini netten cektim yanniz mystic riveri izlememisim onuda simdi izleyeyim:D kill bill ve last samurai cok ii filmler ...izlenebilir ozellikle last samurai de tom cruise inatci ..serefli ....bir subayi oyunuyo ..kill bill de ise ilkinde bu cok kotuydu ya diyosan ikincisi cidden cok iii dovus sahneleri dialoglar yeterli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mystic River olası, nerede bu profilo tam olarak ?[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 profilo şeyde mecidiyeköy durakların orda bi sokaktan giriyosun zaten sokağın başında da mecidiyeköy profilo diye yazıyo sineması güzel bayağı[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 kill bill 1 cok igrenc bir film bence 2 cok ho$uma gitmi$ti ama 1 rezaletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 beyoğlu sineması da 2003'ün en iyi filmlerini yeniden gösteriyor.. www.beyoglusinemasi.com.tr 01. Kill Bill Vol 1. + Vol 2. / Quentin Tarantino 02. 21 Gram / Aleandro Gonzalez Inarritu 03. Bebekler / Takeshi Kitano 04. Duvara Karşı / Fatih Akın 05. Tanrı Kent / Fernando Meirelles 06. Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü / Peter Jackson 07. Donnie Darko / Richard Kelly 08. Belleville’de Randevu / Sylvain Chomet 09. Dogville / Lars Von Trier 10. 25. Saat / Spike Lee 11. Karanlık Sular / Hideo Nakata 12. Barbaların İstilası / Denys Arcand 13. Kurdun Günü / Michael Haneke 14. Matrix Revolutions / Andy – Larry Wachowski 15. Gizemli Nehir / Clint Eastwood 16. Afili Delikanlı / Ken Loach 17. 28 Gün Sonra / Danny Boyle 18. Kumun Altında / Fronçois Ozon 19. İnce Küpeli Kız / Peter Webber 20. Havuz / François Ozon [signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay [Bu mesaj Jhengie tarafından 16 Haziran 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 mystic river i izlememiştim izleyeyim bakalım[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Profilo mecidiyeköyde... bu arada kill bill 1 çok güzeldi bence.. bilmiyorum beğenmiştim ben[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar