EomerMcEwan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Dc' da banka gibi bişiyimiz varmı? Yani bütün paramızı sürekli yanımızdamı taşıyoruz??? Ölünce biraz koyuyoda adama :) Siteden okudum tavernden para çekmek gibi bişiyden bahsediliyo bir yerde ama anlamadım... Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim... :-)[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 TAbiki banka var. Ama sadece üstün insanlar görebiliyo. :P Şaka tabide eomercim banka güzel soru . iyi gidiyosun böyle devam et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 var olmaz olur mu... Inn'de storage var... paralı ama her access için levelın x 50 marks veriyosun...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 EEEee ama olmazki canım çalanda zaten paramın okadarını çalıyo :D Bırakıyım ogreler yesin parayı bankacıları sevmem de :D[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar