Sorj Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 merhaba arkadaşlar bugun street hopun icindeki dunk dream ile street slam i açmayı öğreteceğim Dunk Dream ı açmak istiyorsanız ayar bölümüne gelin (tab ile sanırım) dip switches>territory>USA amerikan takımları çıkıyor filedefia new york şikago fln Street slam i açmak istiyorsanız ayar bölümüne gelin dip switches>territory>Japan bunda yine herşey aynı ama sadece 1 çeyrek oynanıyor[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 guzel olmus tesekkur ederiz[signature][hline]
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Ühühühühüh :( Street Hoop demeyin bana :( Yıllardır ararım o oyunu hiç bulamadım :( İndiremedim hiç bi yerden..Bu konuda biraz öküzümde... Keşke bana özel bi vahi gelsede... Nerden , nereye tıklıyarak indireceğimi ve çalışma koşullarını ögrensem :([signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM...
Öne çıkan mesajlar