matama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 kankasiyla cik tanidigi biriyle birsey yap off 2 kere 2 4 ya bu kadar zor degil Eskizci said: Yalnız benim bu kıza karşı acayip bi intikam duygum var şuan. Konuşurken bana senin karakterini geliştirmen lazım falan öle şeyler dedi. Acı çekmesini istiyorum. Ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Flameoffear said: Kızın peşinden koşmayın. KOŞMAYIN, dilimizde tüy bitti söyleye söyleye azcık feyz alın. sdf Siz koştukça göt tampon olucak iyice. Sonra indir indirebilirsen. Çok tipsiz eblek bişi değilsen çat dye bulursun yeni birini. Ne kastırıon. Ölürüm biterim, vöheh bunlar boş şeyler. Şahsen bi kız bana öyle yazdığında dönüp bakmam. E doğal olarak ta kızda sana bakmaz. Yapmayın!1!! Argadaşım sen yazdıklarımızı okumuyormusun? Bir de yalvarmışsın. İntaar ederim de dediysen tam olacak. Bak bi daha diorum yapmayın!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 boşver gelir yenisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Yalnız kız postayı koydukça pişman olmuşun yalvardığına . En baştan dinlesen burayı kız köpeeen olucak :D Neyse herkesin dediği gibi tepkisiz kal artık . Hırka için filan haber yollarsa da ya cevap verme yada uğraşamam gelir alırsın bir ara filan de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Eskizci said: Yalnız benim bu kıza karşı acayip bi intikam duygum var şuan. Konuşurken bana senin karakterini geliştirmen lazım falan öle şeyler dedi. Acı çekmesini istiyorum. Ne yapabilirim? Marty said: dogru demiş ya kız.bir gün aşkından ölüyosun 1gün oh ne güzel oldu da ayrıldık diyosun sonra bi daha yalvarıyosun şimdi de intikam falan diyosun. açıkçası kurtarmış kız kendini Bodrack said: Yalnız kız postayı koydukça pişman olmuşun yalvardığına . En baştan dinlesen burayı kız köpeeen olucak :D Neyse herkesin dediği gibi tepkisiz kal artık . Hırka için filan haber yollarsa da ya cevap verme yada uğraşamam gelir alırsın bir ara filan de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Marty said: dogru demiş ya kız.bir gün aşkından ölüyosun 1gün oh ne güzel oldu da ayrıldık diyosun sonra bi daha yalvarıyosun şimdi de intikam falan diyosun. açıkçası kurtarmış kız kendini bunu yaşamayan anlamaz, bilmez. insan delirecek gibi olur. Akıl sağlığını iyice kaybedersin. Bütün duyguları aynı anda aynı kişiye karşı yaşamaya başlarsın. Sevgi, nefret, kin, aşk. Durumda bir anormallik yok. Zamanla geçecek. Eğer yeniden görüşme konuşma vb. birşey olmazsa 3 ay civarı ara ara alevlenirse 6 ay çekersin bu çileyi. Arkadaşlarla vakit geçirmek çok iyi gelir. Vur geyğin dibine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Hatunla geçirilen zaman/2 = Üzülmenin ve anlamsız krizlerin geçeceği zaman. Kendi deneyimlerime göre böyle tabii ilişki çok uzunsa yani 5,6 senelik bişeyse bilemem ama örneğin ilişki süresi daha kısaysa, yani 1 senelik falansa 6 ay bol bol rakı diyorum ben kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 30 sene evli kalıp boşananlar ölsün mü yani öğretilmiş hüzün bu. bırakın bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 fede said: 30 sene evli kalıp boşananlar ölsün mü yani öğretilmiş hüzün bu. bırakın bunları Yalnız dikkat edersen arkadaşın durumu biraz farklı. Kızın farklı davranışları olmuş sanırsam bünyesi onları kaldıramadığı için, iyice kendini yemiş bitirmiş. Yani düzgünce ayrılsaydı belki farklı olabilirdi diye düşünüyorum en azından daha medeni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 fede said: 30 sene evli kalıp boşananlar ölsün mü yani öğretilmiş hüzün bu. bırakın bunları doğru. Ama başına gelmediği sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 zaten kendim için yazmadım ben de sdfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 arkadaş ortamı + alkol + mmorpg(veya başka bir hobi) + başka bir hatun + depresif,emo şarkılar,filmler vs..den kaçınmak = :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fede said: 30 sene evli kalıp boşananlar ölsün mü yani öğretilmiş hüzün bu. bırakın bunları 30 sene 3 sene fark etmez ki, duyguların birimi olsa kilo litre metre, ölçelim. Ama hangisi daha çok acıtır, hangisi acıtmalı falan yalan olur. Geçmişe, önceki kümülatif acılara hatta hatta çocukluk dönemine bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar