Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrıldı Benden...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi sen biraz kalibinin adami olamassan yeri geldiginde agirligini hissettiremessen seveni bilememde daha cok s.ken cikar bu olaydan ders cikar dicem daha taze yalvarmisin az gurur. o zaman sevgiyi gorursun
Mesaj tarihi:
Eskizci said:

Bugün görüştük, bitti.
Artık bana bişey hissetmiomuş falan.
Sinir etti zaten öyle bi konuştu ki. Yok zaten babası beni sevmemiş falan sempati duymamışmış baştan vs. Kızın zaten anası gelmiş oturduğumuz yerin orda bekliyo arabayla, kızı alıp gidecek. Zaten bütün ilişkiyi kız + ben + anası olarak yaşamıştık. Annesi benim aldığım eşyaları atmış. Aile olmasa belki ikna olurdu ama, o laflardan sonra ne halt yerse yesin zaten okulda az görücem binalar değişmiş. Sevmiyomuş artık. Baya yalvarır gibi oldum gene malesef gel barışalım falan filan. Ama yok bitti ama benim de içim rahatladı biraz açıkçası. Amaaaan neyse ne. 5-6 aya yenisi gelir inşallah, düzgün dürüst biri olur.

Alınma ama, mallık yapmışın argadaşım.. Bu ne lan, baya baya aptal aşık deniyo buna hâlk arasında.
Mesaj tarihi:
Eskizci said:

Biri bana şu teselliyi verebilir mi, mutlaka daha çok sevecek biri çıkar değil mi?

Çıkar çıkmasına da, sen yine aynı hataları yapıcak mısın önemli olan soru bu
Mesaj tarihi:
Biliyorum, haklısınız :)
Birdaha hayatta aynı hatalara düşmem. Daha başlarda yalan dolan üçkağıda giren kıza da böyle mal gibi aşık olmam benim ağzım yandı. Neyse yaşaya yaşaya öğreniyoruz.
Mesaj tarihi:
Yalnız benim bu kıza karşı acayip bi intikam duygum var şuan. Konuşurken bana senin karakterini geliştirmen lazım falan öle şeyler dedi. Acı çekmesini istiyorum. Ne yapabilirim?
Mesaj tarihi:
dogru demiş ya kız.bir gün aşkından ölüyosun 1gün oh ne güzel oldu da ayrıldık diyosun sonra bi daha yalvarıyosun şimdi de intikam falan diyosun.
açıkçası kurtarmış kız kendini
Mesaj tarihi:
Eskizci said:

Yalnız benim bu kıza karşı acayip bi intikam duygum var şuan. Konuşurken bana senin karakterini geliştirmen lazım falan öle şeyler dedi. Acı çekmesini istiyorum. Ne yapabilirim?

ben seni sittim ya o bana yeter de, kaymak gibiydin de, bundan sonra evlensen çocuk sahibi olsan da seni sitmiş başka biri olacak de
Mesaj tarihi:
"midye dolma" said:

Eskizci said:

ben seni sittim ya o bana yeter de, kaymak gibiydin de, bundan sonra evlensen çocuk sahibi olsan da seni sitmiş başka biri olacak de

sen de çok öküzmüşsün.
Mesaj tarihi:
Eskizci said:

Peki şöyle bi olay oldu, aldığım hırkayı falan giymeyeceksen ver onları da dedi.
Arkadaşıyla yolliyim mi hırkayla kazağı?

ne cimri sevgilin varmış.verilen hediye geri mi alınır? dsfdsf.
Mesaj tarihi:
yuh

"midye dolma" said:

Eskizci said:

• Yeni Oluştur...