Anelor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 abi sen biraz kalibinin adami olamassan yeri geldiginde agirligini hissettiremessen seveni bilememde daha cok s.ken cikar bu olaydan ders cikar dicem daha taze yalvarmisin az gurur. o zaman sevgiyi gorursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 agir oldu biraz ama bu isler boyle yavru ceylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Eskizci said: Bugün görüştük, bitti. Artık bana bişey hissetmiomuş falan. Sinir etti zaten öyle bi konuştu ki. Yok zaten babası beni sevmemiş falan sempati duymamışmış baştan vs. Kızın zaten anası gelmiş oturduğumuz yerin orda bekliyo arabayla, kızı alıp gidecek. Zaten bütün ilişkiyi kız + ben + anası olarak yaşamıştık. Annesi benim aldığım eşyaları atmış. Aile olmasa belki ikna olurdu ama, o laflardan sonra ne halt yerse yesin zaten okulda az görücem binalar değişmiş. Sevmiyomuş artık. Baya yalvarır gibi oldum gene malesef gel barışalım falan filan. Ama yok bitti ama benim de içim rahatladı biraz açıkçası. Amaaaan neyse ne. 5-6 aya yenisi gelir inşallah, düzgün dürüst biri olur. Alınma ama, mallık yapmışın argadaşım.. Bu ne lan, baya baya aptal aşık deniyo buna hâlk arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Eskizci said: Biri bana şu teselliyi verebilir mi, mutlaka daha çok sevecek biri çıkar değil mi? Çıkar çıkmasına da, sen yine aynı hataları yapıcak mısın önemli olan soru bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Buyse said: Eskizci said: Biri bana şu teselliyi verebilir mi, mutlaka daha çok sevecek biri çıkar değil mi? ben bile o kızdan çok seviyorum seni. bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bak seni ne çok seven var eskizci,forum bi anda sevgi forumu oldu senin için sen de akıllan az artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Biliyorum, haklısınız :) Birdaha hayatta aynı hatalara düşmem. Daha başlarda yalan dolan üçkağıda giren kıza da böyle mal gibi aşık olmam benim ağzım yandı. Neyse yaşaya yaşaya öğreniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 daha iyisi çıkar merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Yalnız benim bu kıza karşı acayip bi intikam duygum var şuan. Konuşurken bana senin karakterini geliştirmen lazım falan öle şeyler dedi. Acı çekmesini istiyorum. Ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Kıza verebileceğin en iyi cevap, en iyi tepki, birşey yapmamak olur. Aksi halde kızın dediklerini doğrular gibi olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 dogru demiş ya kız.bir gün aşkından ölüyosun 1gün oh ne güzel oldu da ayrıldık diyosun sonra bi daha yalvarıyosun şimdi de intikam falan diyosun. açıkçası kurtarmış kız kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Peki şöyle bi olay oldu, aldığım hırkayı falan giymeyeceksen ver onları da dedi. Arkadaşıyla yolliyim mi hırkayla kazağı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yollama gel al de. biriyle gönder ya da şuna ver bana getirsin falan derse. ugrasamam valla hiç de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Eskizci said: Yalnız benim bu kıza karşı acayip bi intikam duygum var şuan. Konuşurken bana senin karakterini geliştirmen lazım falan öle şeyler dedi. Acı çekmesini istiyorum. Ne yapabilirim? ben seni sittim ya o bana yeter de, kaymak gibiydin de, bundan sonra evlensen çocuk sahibi olsan da seni sitmiş başka biri olacak de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Hirkayi sakin verme hemen yeni bi manita yap ( kis geliyor zaten lazim olur hirka) manitayida giy hirkayida ve önünden gec. onun yikildigi an olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 gerek yok laf dalasına kavgaya intikama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yok artık daha neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 cidden en güzel cevap tepkisizliktir. ne gerek var kavgaya falan bişi deme. intikam falan da düşünme muhatap olma bence artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Fistan said: gerek yok laf dalasına kavgaya intikama dise dis kana kan intikam intikam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 "midye dolma" said: Eskizci said: Yalnız benim bu kıza karşı acayip bi intikam duygum var şuan. Konuşurken bana senin karakterini geliştirmen lazım falan öle şeyler dedi. Acı çekmesini istiyorum. Ne yapabilirim? ben seni sittim ya o bana yeter de, kaymak gibiydin de, bundan sonra evlensen çocuk sahibi olsan da seni sitmiş başka biri olacak de sen de çok öküzmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Eskizci said: Peki şöyle bi olay oldu, aldığım hırkayı falan giymeyeceksen ver onları da dedi. Arkadaşıyla yolliyim mi hırkayla kazağı? ne cimri sevgilin varmış.verilen hediye geri mi alınır? dsfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 fakirin birine verdim de. hatta ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 C-C-COMBO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 abi ayıp ama yaa.. 13 sayfa boyunca bu koyulmaz mı hep alakasız şeyler koymuşsunuz.. kınadım hepinizi http://www.youtube.com/watch?v=0QD3YofALXM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yuh "midye dolma" said: Eskizci said: Yalnız benim bu kıza karşı acayip bi intikam duygum var şuan. Konuşurken bana senin karakterini geliştirmen lazım falan öle şeyler dedi. Acı çekmesini istiyorum. Ne yapabilirim? ben seni sittim ya o bana yeter de, kaymak gibiydin de, bundan sonra evlensen çocuk sahibi olsan da seni sitmiş başka biri olacak de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar