social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 erkek adam ağlarmı ağlamaz mı konusuna hiç girmiycem ağlar ağlamaz o kendi biliceği iş ama benim önümde ağlamasın pls :D bide eskizci sen şu wc-girl mağduru olduğunu daha önce söleseydin ya üzüldüğüne yazık milletin verdiği tavsiyelere fln yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 aglamaduvarı.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mutlu olmaya bak çok kolay bak unut onu tatlı takıl totoş diel. napae said: perşembe sabahki dersleri kırmamama sebep olan bi çocuk var, çok tatlı o. oyh ^.^ bütün gün de bana baktı, çok mutlu oldum. bak ne kdr basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ahaha ben de 10 aylık ilişkimi bitirdim 1 hafta önce.lolz. takma REİS hala koparma derdindesin anlamdımki.başkasını bulamıcan heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 "peder zickler" said: hakettin , çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kıza niye bu kadar uzun mesaj atıyosun olm. kızlar o kadar uzun mesajı okurken başını unutur ki. patideki kızlar hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 telefonda yalvarmak yerine ayrılmak istiyorum senden diyip şok etseydin vaz geçerdi sfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ayrıca kişiselde benim adımı yazıp arat. benim açtığım bi kaç topik var. feyz alırsın sdkfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Eskizci said: Şöyle bi mesaj attım: 3 yaşındayken yuvada bana çok kötü davranıyorlardı. Büyük çocuklar yanıma oturmamı hiç istemezdi. Bir gün öğretmenin biri süte ekmek bandırdığım için benimle dalga geçti. O gün ağladığım gibi birdaha ağlamadım. 6 yaşından sonra hiç ağlamadım. Lisedeki Taner benim çok iyi arkadaşımdı. Taner trafik kazasında öldü. Ağlamadım. Babam annemi aldattı, hiç ağlamadım. Kuzenimle her kavga ettiğimizde yengem beni dövdü. Ağlasaydım annemler daha çabuk öğrenecekti. 5 yaşındayken bakıcı koluma tığ batırdı, yine ağlayamadım. Amcamın arkasından ağlamayı da beceremedim. Şimdi süte ekmek batıran o çocuk gibi ağlıyorum. Yıllar sonra bunun olması da birşey. En azından, teşekkür ederim... Hata, şimdi sana acıdığı için devam etme olasılığı var ki acıma duygusu ile sevme duygusu birbiri ile karıştırılabilir çokluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 geçmiş olsun. hatalar zinciri kurmuşsun resmen, fakat seni de suçlayamayız olağan hatalar bunlar, dersini al bir daha yapma. kimseye muhtaç değilsin, nietzsche falan oku, kendine gel. emin ol yardımı olucaktır. ve artık kimseyi böyle delicesine sevme, sal gitsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Deacon said: fakat seni de suçlayamayız olağan hatalar bunlar, bu da doğru tabi burda bunlara yanlış diyen birinin gidip aynı şeyi yapması veya yapmış olması olası, psikolojik durum ve hal itibariyle. o açıdan kendini de suçlamanın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bir ilişkide ödün verme sayısının fazlalıgı o ilişkide galibi ya da maglubu belirliyor ne yazık ki.Artık olan olmus kendinden ödün verme ,sadece düsüncelerini söyle.Bırak inceldigi yerden kopsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 carry on... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Ayrılmadan 2 gün önce sensiz yapamam falan filandı ağlama krizlerine giriyordu. 2 günde bu duruma gelmiş. Aynı fakültedeyiz o yüzden görücek hep beni. Bir arkadaşım döner merak etme falan diyor. Ama benim hiçbirşey yapmamam lazım. Bilmiyorum ya. Of Pazartesi okul var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 aslında yengede üye olsaydı keşke hikayeyi bide onun ağzından dinlerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 sevdiğini söylüyosa ısrarcı olma arama 2 gün bekle o geri döner. sabreden derviş muradına ermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Peki benim attığım son mesaj bunu imkansızlaştırmış olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 eskiz yapcagın en guzel sey telefonu kapat git 2 bira ic cerez ye biraz temiz hava al yat uyu yeni bi oyun al pc de 2-3 gun evden cıkma bitir fallout 3 guzel bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 sims oynasın 2 char yapsın biri kendi diğeri kız.kızı aşık et sonra koy kapının önüne ağlasın yüz verme al sana sanal intikam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Eskizci said: Peki benim attığım son mesaj bunu imkansızlaştırmış olabilir mi acaba? İşte bu lafı dediğin için üç vakte kadar "dön geri" içerikli bir mesaj atacağına inanıyorum kıza. edit:ama sakın yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Yok abi aklıma geldi hep ama tuttum kendimi, yapmicam. 1 haftaya falan belli olur zaten ne olacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Eskizci said: Peki benim attığım son mesaj bunu imkansızlaştırmış olabilir mi acaba? yok artık kendine gel. abicim kız bu kadar yalana dolana girmiş bu saatten sonra devam etse de o ilişki sağlıklı yürür mü sence? yürümesi için godoş olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 yazıkya adam çaresiz yardım istiyo. ya bide arkadaş sen yazmıştın geçen topiğe öyle böyle diye de sen harbi bu kadar duygusalsan gg yani.hiç erkek eli tutmamış biri lazım sana=( koaly gele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 denizde daha çok balık var cidden boşver sen o kızı ama pazartesi karşılaşırsanız ne konustunuz ne giymiş herzamanlinden ii mi görünüodu falan filan bunları mutlaka haber et çok merak içerisindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Her balık mevsiminde yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar