Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Daha önce bir konu açmıştım kız arkadaşımla alakalı. Çokça yaşanmış ve tekrar eden şeyler üzerine aramız 3 gündür ciddi anlamda bozuktu, 2 gündür aramamıştım. 10 aylık bir ilişki. Pişman oldum yalvardır yakardım, geri dönmeyeceğini dönüş olmadığını söyledi kabul etmedi hiçbir şekilde. Ailesinin artık ilişkiyi onaylamadığını söyledi. çok sıkmışım onu boğazına kadar gelmiş falan filan. Ailesini çiğneyemeyeceğini falan söyledi. Ama son kez görüşelim o şekilde ayrılalım diyince o da görüşmek istediğini bana saygısı olduğunu, bu konuda hemfikir olduğunu söyledi. Beni hala seviyormuş ama bitirmiş ilişkiyi düşünmüş falan. Görüşücez ama hiçbirşey bekeleme falan dedi. Cuma günü görüşeceğim. Döner mi bana? Bir parça koparabilir miyim? Görüşmesi iyiye işaret mi? Aynı fakültedeyiz pazartesi okul açılıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 aileye durumu ihbar et, burn it all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ısrarcı olmalısın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Görüşmek istemesi iyiye işaret mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 olacağı varsa olur zorlamanın alemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 B.kunu çıkarmadan ısrarcı ol, ısrarcı olurkende sakın onsuz yaşayamayacakmışsın gibi bir izlenim verme. Ters teper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KokorecAhMetCcc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 chagy haklı ama boşver durumun iyi ben sevgilimi bir melezle yatakda yakaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 KokorecAhMetCcc said: chagy haklı ama boşver durumun iyi ben sevgilimi bir melezle yatakda yakaladım ne diyon ne diyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 buluşmak istemesi ne kaybettiğini hatırlatmak için yani bence bide eğer onsuz yaşayamazmış gibi hissedersen bunu dinle http://fizy.com/s/13jb5e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 KokorecAhMetCcc said: chagy haklı ama boşver durumun iyi ben sevgilimi bir melezle yatakda yakaladım benmi yanlis okudum yoksa bilmedigim bi esprimi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KokorecAhMetCcc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 delimanyakcapkin said: KokorecAhMetCcc said: chagy haklı ama boşver durumun iyi ben sevgilimi bir melezle yatakda yakaladım ne diyon ne diyon ? VARmısın YOKMUSUN diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Her zaman derim sevgiline kız-erkek tek olduğunu hissettirmiceksin. Alternatifin olucak, daha doğrusu varmış gibi çaktırmadan hissettireceksin arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Ya 1 kere ara vermek ayrılmak lafı çıkmışsa bitmiştir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 @dart A broken vase can never be fixed dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ahahaha aynen öyle.Yeni birini bul kampüsten o üzülsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 yalvarsan ne olcak? kararini vermis bi kere. o söyledikleri yeterince sevmeyen bir insan icin kolay. gercekten seven, askini herseyin üstünde tutan bi insan o laflari söyleyebilir mi? noes. yalvarirsan, kendine yapmis olursun herseyi. gururun incinir, ezik hissedersin vs.vs. birak gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KokorecAhMetCcc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 doğruda amoragatsim noluyoki şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Şöyle bi mesaj attım: 3 yaşındayken yuvada bana çok kötü davranıyorlardı. Büyük çocuklar yanıma oturmamı hiç istemezdi. Bir gün öğretmenin biri süte ekmek bandırdığım için benimle dalga geçti. O gün ağladığım gibi birdaha ağlamadım. 6 yaşından sonra hiç ağlamadım. Lisedeki Taner benim çok iyi arkadaşımdı. Taner trafik kazasında öldü. Ağlamadım. Babam annemi aldattı, hiç ağlamadım. Kuzenimle her kavga ettiğimizde yengem beni dövdü. Ağlasaydım annemler daha çabuk öğrenecekti. 5 yaşındayken bakıcı koluma tığ batırdı, yine ağlayamadım. Amcamın arkasından ağlamayı da beceremedim. Şimdi süte ekmek batıran o çocuk gibi ağlıyorum. Yıllar sonra bunun olması da birşey. En azından, teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KokorecAhMetCcc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 çok yalnıs olmuş be amoragötsim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 yabma.. biraz agir ol. kadin programina cikmiyorsun, dramatize etmeye gerek yok. sana acimasini mi istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KokorecAhMetCcc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 abi boşuna uğraşma zi k gitsin ziqemıyosan eline ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 (td) şahsen ben ağlayan zırlayan erkeklerden nefret ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Nasıl olsa okulda eşyaları vericem falan filan bişi deyip ayrıca görüşmeye gerek yok sen nasıl olsa kararını vermişsin vs. desem nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar