Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrıldı Benden...

Eskizci

Öne çıkan mesajlar

Daha önce bir konu açmıştım kız arkadaşımla alakalı. Çokça yaşanmış ve tekrar eden şeyler üzerine aramız 3 gündür ciddi anlamda bozuktu, 2 gündür aramamıştım. 10 aylık bir ilişki. Pişman oldum yalvardır yakardım, geri dönmeyeceğini dönüş olmadığını söyledi kabul etmedi hiçbir şekilde. Ailesinin artık ilişkiyi onaylamadığını söyledi. çok sıkmışım onu boğazına kadar gelmiş falan filan. Ailesini çiğneyemeyeceğini falan söyledi. Ama son kez görüşelim o şekilde ayrılalım diyince o da görüşmek istediğini bana saygısı olduğunu, bu konuda hemfikir olduğunu söyledi. Beni hala seviyormuş ama bitirmiş ilişkiyi düşünmüş falan. Görüşücez ama hiçbirşey bekeleme falan dedi.
Cuma günü görüşeceğim. Döner mi bana? Bir parça koparabilir miyim? Görüşmesi iyiye işaret mi? Aynı fakültedeyiz pazartesi okul açılıyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bi mesaj attım:

3 yaşındayken yuvada bana çok kötü davranıyorlardı. Büyük çocuklar yanıma oturmamı hiç istemezdi. Bir gün öğretmenin biri süte ekmek bandırdığım için benimle dalga geçti. O gün ağladığım gibi birdaha ağlamadım. 6 yaşından sonra hiç ağlamadım. Lisedeki Taner benim çok iyi arkadaşımdı. Taner trafik kazasında öldü. Ağlamadım. Babam annemi aldattı, hiç ağlamadım. Kuzenimle her kavga ettiğimizde yengem beni dövdü. Ağlasaydım annemler daha çabuk öğrenecekti. 5 yaşındayken bakıcı koluma tığ batırdı, yine ağlayamadım. Amcamın arkasından ağlamayı da beceremedim. Şimdi süte ekmek batıran o çocuk gibi ağlıyorum. Yıllar sonra bunun olması da birşey. En azından, teşekkür ederim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...