Radiance Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Php upload ile dosya göndermeye calıştıgımda. error : File upload error (unknown error code). (6) Hatası alıyorum. Upload kodlarını internetten buldum. Class.upload kendisi boyutlandırıyor ve yeniden adlandırıyor. bu konuda yardım edebilecek varmı galiba sunucu ile alakalı bir problem var cunku diger sunucuda cok rahat calısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 temp. klasör ile alakalı bir problem büyük ihtimalle php.ini'de temp klasörünü kendin belirtip dene istersen bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Php.ini ye müdahale izin verirlermi bilmiyorum. Üni'nin sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 hmm, tmp diye kendin klasör yaratmayı dene eğer yoksa hatırladığım kadarıyla default temp klasör oydu. Hani belki yer pek sanmasamda :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Yok yemiyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bu ozel bir class'in kendi hata mesajlarindan sanirim. Cunku file upload sirasinda boyle bir hata ile karsilasmadim hic. O yuzden class icine uygun bir yere "print_r($_FILES)" gibi satirlar ekleyerek debug et istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 klasöre yazma iznin olmayabilir, klasöre sağ tıklayıp, yazma izni ver düzeleblir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Yazma izni var hatayı biraz araştırdım. temp ile alakalı galiba. ID senin dedigini deniyecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar