Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 aa negzel diyip demoyu çektim. daha kötüsü olamazdı. böle ne bilim iğrenç ötesinin ötesi falan galiba. rezaletin bir üst modeli gibi. yazık resmen yazık rezalet öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 indirdiğin 500 mb a yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 450. ama yinede yazık ötesi yazık. hayal kırıklığı ötesi falan. demoyu indirmeyin o derece diyorum. ağır tepki verdim oyuna ama star wars'a sıçılması sinirlerimi oynateyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 oyun super yanliz bazi star wars dan anlamayan arkadaslar sacmasapan konusmus yine aldirmayin indirin harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 indirdim, bakicam yakinda. psp de de ciktigi icin oynarim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neroalp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 -korsan icin link sormiyacagim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar