Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ileri sürüş teknikleri ile ilgili bildiğiniz kurs var mı? yağışlı hava / taşlı, toprak yollarda ne yapılır/yapılmaz uygulamalı olarak gösteren bir yer arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 istanbul otodrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ben de konuyu açtıktan sonra buldum orayı. o kurslardan herhangi birine katılmış yorum yapabilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Demir Bükey'in ileri sürüş teknikleri kursu var, ayazağa iett garajında bulunan dmeir bukey akademide veriliyo, 2 gunluk bi kurs, gitmistim cumartesi pazar. biraz teorik biraz pratik yaptırılıyo, kendi aracınızla. abs nası kullanılır, nası manevra yapılır, slalom, ıslak zeminde manevra, acil durumda hızlı karar vermece falan guzel refleks gelistirici falan bi kurstu, ve faydasını gordum gercekten, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kaç gaymeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 izmir'de bostanlıda olcaktı bi tane önünden geçerken hep gözüm çarpıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 @Sintisyzer kendi aracınla güzel de slalom kaygan yüzey vs arabaya bişi yaparsan nolcak:) şu autodromdaki skidcar olayı güzelmiş aslında aklıma yatıo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ben verebilirim ders. hangi şehir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 yav said: izmir'de bostanlıda olcaktı bi tane önünden geçerken hep gözüm çarpıyor bostanlıda emin direksiyon veriyo izmirde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Scheriff said: @Sintisyzer kendi aracınla güzel de slalom kaygan yüzey vs arabaya bişi yaparsan nolcak:) şu autodromdaki skidcar olayı güzelmiş aslında aklıma yatıo gibi iett garajı diyorum. adamlar otobuslerin arasında kaydırmıyo heralde canım merak etme. kaygan yuzey aman diyosun sonra yagmur camur offroad falan diyosun. o yollara hangi arabayla giriceksin ki? elalemin arabasını nası kontrol edicegini ogrenmek seni arabanda ne ise yaricak ki. gorduk orda her aracın fren mesafesi ve kaygan zemindeki tepkileri degisik oluyo, o yuzden kendi aracının limitlerini ve kabiliyetini ogrenmen acisindan faydali olur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 http://www.araconline.com/hr/10122002wersfsdfsd.jpg demir bükeyin kursları iyi diyolar baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Sintisyzer said: Scheriff said: @Sintisyzer kendi aracınla güzel de slalom kaygan yüzey vs arabaya bişi yaparsan nolcak:) şu autodromdaki skidcar olayı güzelmiş aslında aklıma yatıo gibi iett garajı diyorum. adamlar otobuslerin arasında kaydırmıyo heralde canım merak etme. kaygan yuzey aman diyosun sonra yagmur camur offroad falan diyosun. o yollara hangi arabayla giriceksin ki? elalemin arabasını nası kontrol edicegini ogrenmek seni arabanda ne ise yaricak ki. gorduk orda her aracın fren mesafesi ve kaygan zemindeki tepkileri degisik oluyo, o yuzden kendi aracının limitlerini ve kabiliyetini ogrenmen acisindan faydali olur bu tabiki her araç kendine has ve kendi aracımın sınırlarını öğrenmek çok daha faydalı ama skidcar tadında ne yaparsan yap problem yaratmicak bir ortam olması çok daha mantıklı geliyor bana. benim aracıma skidcar zımbırtısını taksınlar yapalım ne pratik yapıosak. sonuç olarak autodrom ve demir bükey dışıda 3. bi seçenek çıkmadığna göre bi bakalım detaylı neymiş ne diilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar