Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ileri sürüş kursu

Scheriff

Öne çıkan mesajlar

Demir Bükey'in ileri sürüş teknikleri kursu var, ayazağa iett garajında bulunan dmeir bukey akademide veriliyo, 2 gunluk bi kurs, gitmistim cumartesi pazar. biraz teorik biraz pratik yaptırılıyo, kendi aracınızla. abs nası kullanılır, nası manevra yapılır, slalom, ıslak zeminde manevra, acil durumda hızlı karar vermece falan guzel refleks gelistirici falan bi kurstu, ve faydasını gordum gercekten, tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:

@Sintisyzer
kendi aracınla güzel de slalom kaygan yüzey vs arabaya bişi yaparsan nolcak:)
şu autodromdaki skidcar olayı güzelmiş aslında aklıma yatıo gibi

iett garajı diyorum. adamlar otobuslerin arasında kaydırmıyo heralde canım merak etme.
kaygan yuzey aman diyosun sonra yagmur camur offroad falan diyosun. o yollara hangi arabayla giriceksin ki? elalemin arabasını nası kontrol edicegini ogrenmek seni arabanda ne ise yaricak ki.

gorduk orda her aracın fren mesafesi ve kaygan zemindeki tepkileri degisik oluyo, o yuzden kendi aracının limitlerini ve kabiliyetini ogrenmen acisindan faydali olur bu
Sosyal ağlarda paylaş

Sintisyzer said:

Scheriff said:

@Sintisyzer
kendi aracınla güzel de slalom kaygan yüzey vs arabaya bişi yaparsan nolcak:)
şu autodromdaki skidcar olayı güzelmiş aslında aklıma yatıo gibi

iett garajı diyorum. adamlar otobuslerin arasında kaydırmıyo heralde canım merak etme.
kaygan yuzey aman diyosun sonra yagmur camur offroad falan diyosun. o yollara hangi arabayla giriceksin ki? elalemin arabasını nası kontrol edicegini ogrenmek seni arabanda ne ise yaricak ki.

gorduk orda her aracın fren mesafesi ve kaygan zemindeki tepkileri degisik oluyo, o yuzden kendi aracının limitlerini ve kabiliyetini ogrenmen acisindan faydali olur bu

tabiki her araç kendine has ve kendi aracımın sınırlarını öğrenmek çok daha faydalı ama skidcar tadında ne yaparsan yap problem yaratmicak bir ortam olması çok daha mantıklı geliyor bana. benim aracıma skidcar zımbırtısını taksınlar yapalım ne pratik yapıosak.

sonuç olarak autodrom ve demir bükey dışıda 3. bi seçenek çıkmadığna göre bi bakalım detaylı neymiş ne diilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...