soulberry Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ben bi şey sormak istiyorum. örneğin bi video indirdim, adam dans ediyo. adamın kafasının yerine başka bi karakterin kafasını koyucam. bunu neyle yapabilirim? yani gif değil de film olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 programlama bilgin ve MATLAB'ın varsa, biraz thresholdingle kolayca (hızlı algoritma yazmaya gerek yok nasılsa offline yapıcan 1 kere) yapabilirsin. ama movie edit programları falan diosan bi fikrim yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 said: hareketli video :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 hareketli video nasıl oluyore ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 öeh anlatım bozukluğu süpermiş cidden. şey gibi diyorum, bobiler'de falan var ya. video yapıyolar hani, adamın kafasının yerinde başka karakterlerin kafası falan oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar