Breedan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Karar veremedim çünkü zerre anlamadığım konular. birde korg tonlarının demolarını dinleyemedim tektek digitech daha iyi gözüktü gözüme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 digitech ÇOK kötü. hiç tavsiye etmem. diğerini bilmiyorum ama. bence paran yetiyosa boss gt8-10 line-6 felan bak 2 el vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Boss gt8 deli bişey ya bi arkadaşımda var. Adam baya bi süre çözememişti. Uçak paneli gibi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 korg çok güzel bir alet. digitech i bilmiyorum ama korg un wah ı felan şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 gt i midi interface le bilgisayar baglayınca çok kolay kullanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ben çok araştırdım alırken digitech'i deneme şansımda olmuştu. kesinlikle bunu öneririm ama 3aydır kullanıyorum, processor olarak harika bir alet ama efekt fln çok yok. asıl olayı modellemelerinde, müthiş anfi modellemelerine sahip alet. Kullanımı da acaip rahat ve kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 zoom g9 2tt'ler çok iyiydi ancak sanırsam pek mümkün değil şu sıralar bulmak Türkiye'de. Tüplü müplü çılgın makine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Floor processor olayında VOX Tonelab LE'yi tek geçiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 vox tonelab candır da 1k'dan pahalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Doğru diyorsun. Eğer Amerika seçeneği varsa; 400$ gibi bir fiyatı vardı sanırım Tonelab LE nin, alınabilir. Fakat Türkiye'de 700$ gibi bir fiyatı vardı. İşte imkan varsa en alınası floor processor aslında. Yani ton konusunda hepsi iyi zaten. POD, Zoom, Boss hepsi ile güzel tonlar alınıyor; ama dinamik tepki konusunda Vox hepsini geçiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar