ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Var mı çok ta pahalı olmayan bildiğiniz kurs? Bütün cesaretimi topladım denemek istiyorum da.İstanbulda duyduğum bir kaç mekan vardı ablamın falan gittiği de , izmir tanımamak ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 mavi saçlı kız burda koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Murat Düğün Salonu Sanayi Mahallesi Sultan Selim Caddesi no 96 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Eeeh adam akıllı bir şey sorduk saniyesinde troll , bir şey bilmiyorsan yazma aq. evet mavi , ardından mor , ardından kızıl saçlı bıçakla yatan karı benim. Bildiğiniz dans atölye/stüdyo/kursu var mı , sadece bunu soruyorum. /Sağol Sodom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 kufur var. ban plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 var tolgahan dans kursu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ghost_boo said: troll ghost_boo said: aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 İzmir dans akademisi var montröde, mcdonaldsın bulunduğu köşeden körfeze doğru otobüslerin gittiği hizadan giderken hemen sağda. Modern dans kursu verildiğinden eminim ama ücreti konusunu bilmiyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar