Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God Is An Astronaut -@İstanbul,12.11.09

yav

Öne çıkan mesajlar

yav said:

Düş Macunu çok leziz bir grupmuş. Bugüne kadar keşfetmediğime yanarım gerçekten kaliteli yerli tatlarımız var valla ya.

GIAA'dan çok şey bekliyordum ve fazlasını bile aldım. Efsaneydi yahu çok bişey diyemiyorum da fanatik olduğum için ne desem abartılı ve tekdüze gözükecek eheh

23.25'te çıkıp 00.45'te indiler bu arada, Deno'yu düzelteyim :P

Enteresan bir hadise oldu bi de onu anlatmadan geçmeyeyim.
Konserden sonra çıktık arkadaşla vakit geçirmemiz lazım benim otobüsümün servisi 3 buçukta. Neyse takıldık demlendik güzelleştik falan. Sonra ara sokaklardan biyerlerden giderken birden aha gene jolly joker'a geldik lan ehueh diyecek oldum ki tam o sırada bizim elemanlar mekandan çıkıyordu. Şaşırdım tabi ana bak bunlar onlar lan ehueh dedim. Yanlarından geçerken de anca CYA!! diyebildim, ikizlerden biri karşılık verdi aynı şekilde xD arkadaş da you played well gibi eblek bişey diyebildi.
Karşıdaki otele giriyorlardı. Baktık üstümüzde de hiçbişey yok ne bi kalem kağıt ne bir fotoğraf makinesi, telefonlarımız da dandik. Hey allah dedik bi foto çektirebilirdik falan diye. Baya bi mallık yapıp otele girmelerini izlemekle yetinip yolumuza koyulduk.

Sonra sabah eşek gibi pişman oldum keşke birinden kalem isteseydim de biletimi imzalatsaydım diye. Denesem çok muhtemelen diyaloga girebilirdik çünkü etraf sakindi bi tek onlar vardı falan filan. Mallık işte neyse bidakine nasip artık :P

canlarım benim ya euh

Ben de imzalı biletleri var bir de kağıt imzalattim nihoho
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...