-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 The Usual Suspects filmini indirdim mis gibi baya efsane film olarak geçiyo. Oturdum izlicem artık nasıl bi rip indirdiysem hiç bi altyazı uymuyo hepsi ya ileri ya geri kalıyo. Zaten iki çeşit var ezberledim birinde ilk laf 3.24 de diğerinde 3.34de giriyor benimkinde ilk laf 3.27 de ediliyor =P. Adamlarında hepsi ağır şiveli yada kısık sesli mafya konuşması yapıyo anlamadığım yerler oluyo ki böyle efsane diyalogları olduğu söylenen bi filminde hiçbiyerini anlamadan geçmek istemiyorum. HALP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 USUAL OF SUSPECTS'İ İZLEMEMİŞ DAHA. LİNÇ EDİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bende bugün sinanpaşadan 2 tane oyun aldım 2 side bozuk cıktı ilk önce adama küfredecem sonra kendimi öldürüp intihar süsü verecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Evet abi var öyle ayıplarım. Mesela The Godfather'ıda yarıda bıraktım. Yarıda bıraktığım 2 filmden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 oh neyseki ingilizcem süper ve oyunlarıda indiriyorum çok harika bi adamım oley be of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Bana ilk lafı 3.27'de edilen Usual Suspects altyazısı bulun lan ühühühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hendmidikiysyufakingkaksakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 filmin tam adını -ac3 müdür nedir- ve fpssini yazarsan yardımcı olabiliriz. en azından fpssini yazarsan en kötü fpssi tutan birini ileri veya geri alırsın en baştan ve paşalar gibi izlersin. övgüleri hak eden bir film bence bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Altyazıların tutuyo aralıkları genelde artık fps simi diyosun bilmiyorum. Yani hepsini 6sn ileri alabilsem olcak mesela. Nerden bakıcam dediklerine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ingilizce öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Lol zaten ingilizce altyazıyla izliyorumda, altyazısız kaçırdığım yerler olur. İstemiyorum olsun, anlamazsam bakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Bu altyazıları bilmem kaç saniye geri ileri almamın bi yolu varmı ? Bi programla falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 o versiyon patlak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Filmde bi sorun yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bs player indir, ücretsiz. programla videoyu açtığında program ekranının sağ üst köşesinde @23976 veya @25 falan yazar, o fps. altyazıyı attıktan sonra ctrl + sağ veya sol yön tuşu kombinasyonu ile altyazının süresini kaydırabilirsin. fpssi tutan bir tane indirip süreyi kaydırarak halletmek 1 dakkanı almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Film açıkkenmi ctrl sağ sol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 indirdim derken? legal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 -Dark_Angel- said: Film açıkkenmi ctrl sağ sol ? evet hatta görüntünün sol üstünde kaç frame ve kaç saniye kaydırdığın da yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar