OymakBeyi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 - Intel Pentium4 2Ghz - Asus P4T-E Rambus Memory(RD Ram), Socket 478, Intel 850, P4, AGP Pro, ATA 100, S/PDIF out interface (on board sound card) Intel(r) 82801BA/BAM AC'97 Audio Controler - 512 RD Ram - Creative NVIDIA RIVA TNT2 Ultra 32MB / 32 Bit - Pioneer 10x DVD Rom (DVD-105S) - AVerMedia TV Phone 98w/VCR bu sistem ne kadar eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ramler bayaa bi para eder ama diğerlerini bilmiyorum fazla[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 www.arena.com.tr[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 www.uraniumpc.com[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 www.mavibilgisayar.com[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 www.goldpc.com www.eksenbilgisayar.com[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OymakBeyi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 yaw arkadaslar ben sizden bilgisayar sirketlerinin web sitelerini sormadim ki.. ikince el bu donanim ne kadar eder diye size danismak istedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 piyasanın en isabetli fiyatlareı uranium pc de yukarıda biri sitesini yazmış bence bir bak şimdi biz ne desek yalan olur[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: OymakBeyi, 16 Haziran 2004 18:19 tarihinde demiş ki: yaw arkadaslar ben sizden bilgisayar sirketlerinin web sitelerini sormadim ki.. ikince el bu donanim ne kadar eder diye size danismak istedim.. insanların sitesine parçaların fiyatları yazıyor :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ikinci el bilgisayar alan bilgisayar firmalarından bu parçalara alabileceğin en fazla ücret 200 $[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar