Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Shardda eksiklikler var ama iyi niyetli ve çabalayan bir ownerda var. Daha çok aktif yönetici görmek ben de istiyorum ama bu eksikliğin eminim Imvoidde farkindadir uygun birilerini bulunca bu eksiklik de giderilir.
Serverda çok eksiklik var babziler o yüzden ne questi ya tepkisine ise sonuna kadar karşıyım quest falan heyecan katan şeyler oyuna sabah akşam skill kasıp birbirini kesiceksen eeeh ne biliyim bence bir eğlencesi yok arada bi questte lazim. Şahsen ben çok memnun kaldım serverın bu gelişim halinde bile güzel bir questin bizlere sunulmasından...

herkesi oynamaya davet ediyorum gayet güzel eğlenceli bir shard
Mesaj tarihi:
Ben spencer a.k.a wristcutters.Imvoid e önceden söyliyim bırakma sebebim %20 stat/skill loss dan değil için rahat olsun.Ha etkisi oldu tabi olmadı değil ama bırakmak istiyordum.Bir nevi kendi kendimi avutabileceğim bahae oldu :) belki sadece crafter la geri dönebilirim ama suan için sanmıyorum zaten kütahyaya gidecem kayıtlar falan var. Belki geri dönerim crafterla :)

güzel server ama burdaki insanların coğu rönesans zamanında oynadı.Yani Forumlarda göze çarpar bir şekilde bu olayları anlatmanız lazım.Yoksa gerçekten çok soğuyan olacaktır sadece bir öneri void e :)
Mesaj tarihi:
Evet o skill kaybı çok büyük dert. Bir tane shotr term murder puanı 8 saatte düşüyo be abi. Şimdi skill kaybına uğramamk için de 6'dan düşük olması gerekiyor short term murderın.
E adamda 8 tane short term murder puanı varsa, 5'e düşürmek için 24 saat ölü bir şekilde online beklemesi gerekiyor.

İşi gücü olan bi adamın günde iki, üç saat online olduğunu düşünün. Adam bi ölüyo, hadi gel de düşür sonra o 4-5 killi.

Peiii ölme eşeğim yaz gelcek.
Mesaj tarihi:
herhangi bir uo versiyonunu yükleyip login'i değiştirsek girebiliyor muyuz? client zip olsa iyiydi ya, registryi elleyen exe şeyleri çalıştırmaya korkuyorum açıkçası. biliyorum sadece pathi ayarlıyodur ama işte paranoya.
Mesaj tarihi:
second age bulamam herhalde nette artık. blackrose'un snn zamanı yolladığı second age cdsi sararıp çürümüştü, yoksa çerçeveletip asıcaktım
şunu çekiyorum o zaman, olur di mi bunla http://download.cnet.com/Ultima-Online-Mondain-s-Legacy-client/3000-7540_4-10432237.html

of milyon yıl sonra uo oynayacam sdf, laf ediyodum burdakilere sene 2010 hala uo diye.
Mesaj tarihi:
Ama işte kazın ayağı öyle değil. Hem stat hem skill loss oluyo ne yazık ki.
Abi düşünsene adamda 10 kill olsa, ölü bi şekilde 45 saat online bekliycek garibim.
Hadi göze aldı skill kaybını reslendi. Kaybettiği skilleri geri alabilmesi için kasmaya başlasa zaten 45 saati de geçer, bir de üstüne uğraştığıyla kalır.
Peygamber sabrı falan gerek heralde.

@Silphatos
Sunucunun sitesinde var zaten t2a kurulum dosyası. 700mb onu indireceğine siteden 300mb olanı indirip 2.0.0 küsürlere kadar patch yapsan yeter.
http://www.secondage.gen.tr/forums/viewtopic.php?f=15&t=122

edit: patche de gerk yokmuş artık hazır patchli imiş bu işte.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

second age bulamam herhalde nette artık. blackrose'un snn zamanı yolladığı second age cdsi sararıp çürümüştü, yoksa çerçeveletip asıcaktım
şunu çekiyorum o zaman, olur di mi bunla http://download.cnet.com/Ultima-Online-Mondain-s-Legacy-client/3000-7540_4-10432237.html

of milyon yıl sonra uo oynayacam sdf, laf ediyodum burdakilere sene 2010 hala uo diye.

Sitemizdeki T2A'nın 2.0.3'e kadar patch edilmiş ve login dosyası değiştirilmiş halidir ve başlı başına kayıt girdileri farklı bir UO'dur. Başka bir sürüm yüklemenize gerek yok.

Eğer CD'ye çekmelik T2A isterseniz saklamak için, onun da bağlantısını verebilirim.
Mesaj tarihi:
Acaba ben bişeyi yanliş yapiyorum diyorum ama 0.2 gain aldım. 300-400 poison harcadım poisoining için 33.3 dü 33.5 oldu.

Tamam zor olsun ama en azından söyle 40a veya 50 ye kadar falan bu kadar zor olmasın ki azcık şefklenelim =)
Mesaj tarihi:
sliphatos warrior falan açıcaksan mutlaka 50 heal ver 100 bandajda 0.1 skill alıyorum bugün makroya bırakıp dışarı çıkmıştım 1670 bandaj vardı eğer biriniz gelip kesmediyse 0.5 skill almışım 1670 bandajdan 38.2 healing im var resmen acı çekiyorum bi despise e gidiym dedim kime dokunsa poison vuruyo o atmık gibi vıcık vıcık gezen slime 40 hp var poison vurdu bare res taşına koşuyim dedim çıkar çıkmaz 5 water elemental dan atabildikleri her büyüyü yedim öldüm :) mezarda headless skeleton keserken çerezlik 1 2 ske mage kesiyim ufaktan spellbooku dolduruyim dedim bi odada 3 mage var dışarda shade var içeri girerken shadeden expo yedim içerde 3 ske mage curse weaken paralyze explosion fireball paralyze poison atıp gönderdiler resçiye gitmeden alchemist ten 6 tane cure aldım 6sı da işe yaramadı doğğğru koştum healer abinin ayaklarına kapandım abi nolur resle die sonra bi eleman geldi mezara dedim beraber keselim ske mage i ben o ske magein npc olduğuna inanmıyorum biri polymorph falan atıp taşak geçti bence bizle saldırmadan önce protection heal attı birimize paralyze diğerine explosion üstüne curse falan attı bişiler bişiler yaptı adam warrior die tankladı falan diğer yaratıklarada bunu ortaya aldılar bnm yeto healım da yetmedi adamı kurtarmaya herif öldü geldi cesedini lootlarken bi daha öldü bi daha gelmedi plate setini lootladım gittim sattım parayı karı kızla yedim yani hikayenin ana fikri heal ızdırap siktiri boktan slimenin vurduğu poison bile vendordaki cure le iyileşmio guard zone olmasa vendoru kesicem dandik mal satıon die
Mesaj tarihi:
Devokai said:

statloss ismi gibi sadece stat kaybettirsin diyorum ben hala. skilloss olayı adamı manyak yapar tam anlamıyla
abi doğru ayarlarsan skill ve stat loss hiç olmadan pk olabilirsin ha 8 saat içinde 5 adamdan fazla kesicem diyosan, ölunce kaybetmeyi göze almalısın :)
  • Yeni Oluştur...