Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Crematorium said:

britishin elini sıkmışlığım var hala banditlerin donlarını satıp geçimimi sağlıyorum

:D ahahaha...

Filmlerde de oyle olmazmı adam dunyayı kurtarır ama filmin sonunda beş parasız hayatınma devam eder
:D
Mesaj tarihi:
o kadar eğleniyorum ki anlatamam kendi kendime kafamda bişeyler kuruyorum falan skill stat kasmakta zor deil başlarda biraz ağladım bu ne yea diye ama geçen bi sigara içip yatarım o zaman kadar dex kassın diodum 7dkda 15 dex aldım boks gibi devamlı skill kasmasamda brit kanalizasyonunda kurbagaların ortasına bırakıp alt tab yapıyorum ara ara yerine değiştiriyorum ölüyorum diriliyorum %5 %10 olmasada gayet iyi skill alıyorum bu dandik skilllerle bile quest muest yapıp eğleniyorum.Herkesin yapabileceği daha çok quest olsun.İlk cümle direk reklam gibi oldu da uzun uzun fantazilerimi yazmak istemedim kısa kestim
Mesaj tarihi:
Crematorium said:

bugün haydutlar tarafından kaçırılan 2 garibanı sevdiklerine kavuşturduğum için britania valisi lord british honorable ilan etti beni

oylemi yaptım alkolluydum k.bakma dsfsd
Mesaj tarihi:

Followers of Armageddon zincir questinin 1. bölümü başlamıştır.

Sosaria'da Hareketlenmeler

Uzun yıllar boyunca huzura kavuşmuş Sosaria'da sessizlik bozuluyor. Followers of
Armageddon, tekrar harekete geçti ve sonunda Trinsic'e tehdit amaçlı bir saldırı
düzenleyerek kıdemli bir muhafız olan Lord Crawworth'u ağır yaraladı. Ancak
Crawworth'un şansı yaver giderek tekrar iyileşti ve bu saldırıların kaynağını
araştırmaya başladı.

Günler sonra, Vesper kıyılarında G'Thunk isimli Followers of Armageddon üyesinin
gemisi, Vesper halkı tarafından batırıldı. Geminin içinde, tarikata ulaştırılması
gereken bir mesaja rastlandı ancak G'thunk orada bulunamadı ve çok kısa bir süre
sonra Vesper halkı, G'thunkun troll sürüleriyle yüzleşmek zorunda kaldı.

Gemi batırıldıktan sonra mesaj, Crawworth ve Winslow'a ulaştırılmak üzere uzun bir
yolculuğa çıkan elçiye yüklendi. Yanında onu koruması için bir çok asker
görevlendirildi. Nihayetinde, yaratıkların saldırılarına uğransada mesaj güvenli
bir biçimde Trinsic'e ulaştırıldı. Ancak birilerinin mesajın Sage Winslow ve
Crawworth'a ulaştırılmasını engellemeye çalışması apaçık ortadaydı, yada öyle
göstermeye çalıştığı..

Mesaj açılıp okundu, okuyucuyu şeytani bir tapınağa
yönlendiren bazı yazılar ve koordinatlar bulunduruyordu. Ancak nihayetinde
saldırılar için ilk gizem ve kanıt bulunmuş oldu.

Followers of Armageddon, Armageddon büyüsünü atmaya çalıştı!
Bir sabah, bütün Sosaria toprakları büyük bir deprem ile sarıldı. Sarsıntı, hiç
görülmemiş mağaraların açılmasına ve arkada şifreli bir kanıtın bırakılmasına sebep
oldu. Minoc madeni civarlarında bir ceset bulundu. Ceset kayalar tarafından neredeyse
tamamiyle gömülmüştü, elinde üç rünik alfabe ile yazılan kelimelerin bulunduğu kağıt
ile.. Ayrıca o bölgede de şeytani büyü malzemelerinin izlerine rastlandı.

Sarsıntı ve Followers of Armageddon ile Olan Bağlantılar Araştırılmaya Başlandı!
Jasper McCarrin adında yardımsever bir köylü, bu araştırmalar için gönüllü oldu ve
birkaç gönüllü sivil de, Lord Crawworth liderliği altında sarsıntının yarattığı
"Lost Lands" olarak bilinen yeni bir dünyaya doğru iniş yaptı.

Lord British'in Konuşması
British, halka açık bir konuşma düzenlendi. Yeni toprakları keşfedebilmek için daha
fazla gönüllünün katılmasını istedi. Aynı konuşmada, Followers of Armageddon tarikatı
üyesi her kişiyi kanun kaçağı olarak bildirdiği gibi bulunan üyelerin öldürülmesi
için talimat verdi.

Trajik Son
Uzun bir bekleyişin ardından Crawworth liderliğinde süren keşif seferleri kötü bir
son ile bitti. Saldırı ve açlıktan kurtulabilen tek kişi gazeteci olan Caitlin
Elopidat oldu. Ancak British'e sefer hakkında bilgileri vermesinden kısa bir süre
sonra British'in kalesinde yaraları yüzünden öldü.

Artık olay ile ilgili tek kanıt Sage Winslow'un elindeki mesaj. Winslow, olay ile ilgili
daha derin araştırmalara ve görevlere katılmak isteyen gönüllüleri kanıtlar hakkında
bilgilendiriyor. Crawworth'un ölümünden sonra Finth Desryn, Trinsic muhafızlarının
yeni lideri olarak atandı.

Olaydaki Bazı Karakterler

Yabancı
O burada mı ? Gelecek mi ? Sosaria'yı, Mondain'den kurtardığı gibi tekrar bizi bu
karanlıktan kurtaracak mı ? Bilinmiyor.. Ancak yalnızca tahmin edilebilir. Bize,
yalnızca yıldızlardan geldiği sanılan bir kahraman yardımcı olabilir...

Crawworth
Trinsic muhafız lideri. Orkların yaptığı köy baskınından çocukken kurtulabilen tek
kişi. Crawworth muhteşem bir savaşçı ve onurlu bir insandı.

Duryn
Followers of Armageddon'un ilk casusu. Duryn nihayetinde yakalanmıştı ancak kısa bir
süre sonra zehir içerek intihar etti ve öldü.

Finth Desryn
Finth, Trinsic muhafızlarının yeni lideri. Lord Jou'Nar için intikam yemini etmiş
birisidir. Bunun sebebi, Lord Jou'Nar onun karısını Skara Brae'de öldürmesidir.

Followers of Armageddon
Gizli bir komplo. Bütün topraklarda casusları olduğu ve siyasi bölgelere sızdığı
bilinir.
(Eski zamanlarda Wispler ile konuşmayı öğrenen bir insan vardı. Wispler aptalca bu
insana güvenip Armageddon büyüsü hakkında sırları ona öğretti. Ardından o büyüyü
kullanarak binlerce yıl Sosaria'daki yaşamı sona erdirdi. Tarikatın amacı da
Armageddon kullanmaktır.)

G'Thunk & G'Splay
Bu iki troll defalarca Vesper'e akın etti. Gerçekten güçlüler ancak zorda kaldıklarında
tam bir korkaklar. G'Splat, Vesperin kuzeyindeki ormanda başarısız bir fetih sonucu
öldürüldü.

Lich Lathiari
Lich Kyrnia'nın kardeşi. Bu karakter eskiden genç bir büyücüydü, ta ki kariyerini
kız kardeşiyle, annesini canlandırmak için kullandığı kara büyüler ile yıkana kadar.
Şimdi kötü tarafın bir casusu ve Followers of Armageddon için çalıştığı söyleniyor.

Lich Kyrnia
Lich Lathiari'nin kız kardeşi. En az onun kadar güçlü olduğu bilinir.

Lord Jou'Nar

Kötü tarafa geçmiş bir paladin, ölüm makinesi. O, Spirituality Tapınağı'ndaki
rahipleri öldürürken yalnızca kara bir demir set ve kan renginde kılıcıyla
görülmüştür. Ciddi anlamda güçlü olan bu kötü paladin Followers of Armageddon ile
anlaşma halinde olduğu biliniyor.

The Time Lord
Gizemli bir figür.. Sherry adında bir köylünün "Benim Hikayem" isimli bir kitabında
geçiyor. Zamanında Yabancı için yardımlarını esirgemediği de efsaneler arasındadır.

Quest şuanda aktiftir. Gerekli eşyalar elde edilebilir durumdadır. Ancak bu yalnızca zincir halinde bir questin başlangıç bölümüdür.

Mesaj tarihi:
tunca said:

serverda tonla sorun varken questle muestle uğraşılması çok komik bence

üzülerek katılıyorum.
önce servera gün içi bakacak gm ve developer bulunması lazım acilen.
Mesaj tarihi:
Sunucuda kritik bir hata bulunmuyor ve biz bir yandan hataları da düzeltiyoruz. Hatalara odaklanarak ne kadar eğlenceli bir oyun oynayabilirsiniz ?
Mesaj tarihi:
yav olm cok garip ama lan, kilica tikliyorum sadece ismi yaziyo, armora bakiyorum noldugu belli degil. nasil oynamisiz biz bunu yillarca diye dusunuyorum sonra. yewde inek katliami yaptim, statlerin artisini durduramayinca biraktim, int geliyo durmadan nalakaysa, stat cap 225 mi?
  • Yeni Oluştur...