Seyh-hulud Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Basta bir takim problemler cikmasi gayet normaldir. Onemli olan ilerleyen zamanda problemlerin cozulup cozulmemis olmasi. Asil o etkiler
Imvoid Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Forumlarda da bildirdiğim gibi maaşımı çekeceğim için 10 gün sonra yeni hosta geçebiliriz. Andoria dediğimiz rezillikten 2 tane zibidi saldırı yapıyor ve kıbrısta yaşadıklarından dolayı müdahale bile edemiyoruz.
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 10 gun sonra acılcak yani ? vay zibidiler vay neyse uzulmeyelim yeni hostta sorun yasamıyacagımızı umalım =)
tunca Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hoca 10 gün bekliceksek yollayın ben açiyim, 20mb dl 5mb ul yetmez mi xP
Juba Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 10 gün ha? 10 koca gün? Vay bana vaylar bana...
Imvoid Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Hayır bunu 10 gün sonra gireceksiniz olarak algılamayın. Başka bir hosting ile geçici olarak anlaştık. Eğer hızlı davranırsak bugün 20:00'de açılış yapabiliriz.
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ztn herkes skill kascak buyuk ihtimalle onuda gecici makinede kasarık nolcak =)
Uzunkulak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sunucu şu anda iyi çalışıyor edit: skill sisteminde hata yok ben yanlış görmüşüm
kgns Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sunucu hala hostmaestroda yalnız. yarın geçecek geçici hosta, o zamana kadar hostmaestroya yapılacak saldırılardan etkilenecek tabii ki.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 o deilde dex falan kasamadım ya muzik çalıyorum :D, bi hırsız karakter yapcaktık tadı damağımda kaldı.
kgns Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Helcaraxe said: o deilde dex falan kasamadım ya muzik çalıyorum :D, bi hırsız karakter yapcaktık tadı damağımda kaldı.herkes hırsız taksıyo, boşuna kasıyo. daha önce de söyledim: sunucuda zaten 30-40 kişi var, kimsenin yanına tanımadığı adam sokacağını düşünmüyorum. o kadar zorlanıp skill kasıp hiçbirşey yapamamak var :)
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Lockpick yapan, forensic çeken, item id eden adamlara falan ihtiyacımız var ya. Özellikle ben, forensic yapan adama 1k vericem her forensic için. Biraz farklı skilleri kasın, keyfini çıkarın; ezber oynamayın abi.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Devokai said: Lockpick yapan, forensic çeken, item id eden adamlara falan ihtiyacımız var ya. Özellikle ben, forensic yapan adama 1k vericem her forensic için. Biraz farklı skilleri kasın, keyfini çıkarın; ezber oynamayın abi. evelallah adept lockpickim, elimden geldiginde hazine kutularınızı açarım
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 tact skillim 45 ten 37 ye dusmus ? geri fln mı alındı serwer desem yok sw normal heal normal :/
Manve_13 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ç.kaleye geldim şimdi de. Burda da client downloada başladık. 150mb oldu ama feci yavaş durum 20-30kb/s ile falan indiriyor heralde.
kgns Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Cairne said: lama tameledim t2a da binilmiyormu??biniliyor, ama "a rideable llama" lara biniliyor
Öne çıkan mesajlar