Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Forumlarda da bildirdiğim gibi maaşımı çekeceğim için 10 gün sonra yeni hosta geçebiliriz. Andoria dediğimiz rezillikten 2 tane zibidi saldırı yapıyor ve kıbrısta yaşadıklarından dolayı müdahale bile edemiyoruz.
Mesaj tarihi:
Hayır bunu 10 gün sonra gireceksiniz olarak algılamayın. Başka bir hosting ile geçici olarak anlaştık. Eğer hızlı davranırsak bugün 20:00'de açılış yapabiliriz.
Mesaj tarihi:
sunucu hala hostmaestroda yalnız. yarın geçecek geçici hosta, o zamana kadar hostmaestroya yapılacak saldırılardan etkilenecek tabii ki.
Mesaj tarihi:
Helcaraxe said:

o deilde dex falan kasamadım ya muzik çalıyorum :D, bi hırsız karakter yapcaktık tadı damağımda kaldı.
herkes hırsız taksıyo, boşuna kasıyo. daha önce de söyledim: sunucuda zaten 30-40 kişi var, kimsenin yanına tanımadığı adam sokacağını düşünmüyorum. o kadar zorlanıp skill kasıp hiçbirşey yapamamak var :)
Mesaj tarihi:
Lockpick yapan, forensic çeken, item id eden adamlara falan ihtiyacımız var ya. Özellikle ben, forensic yapan adama 1k vericem her forensic için. Biraz farklı skilleri kasın, keyfini çıkarın; ezber oynamayın abi.
Mesaj tarihi:
Devokai said:

Lockpick yapan, forensic çeken, item id eden adamlara falan ihtiyacımız var ya. Özellikle ben, forensic yapan adama 1k vericem her forensic için. Biraz farklı skilleri kasın, keyfini çıkarın; ezber oynamayın abi.

evelallah adept lockpickim, elimden geldiginde hazine kutularınızı açarım
  • Yeni Oluştur...