Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Brit healarda kasmaya bırakılmış karakterler, ben bandaj alırken adını buraya koyup söylemek istemediğim ama karnıma kramp sokmuş bir player tarafından peacemaking ile sakinleştirilmişlerdir. Kendileri geldiklerinde, "niye dalmıyo lan bu" diye uzunca bir süre düşünecek, hatta page atacaklardır; sebebi bu.

ahahahahhahahaha

Mesaj tarihi:
ya benim için fark etmez nereye kurulduğumuz, rahat bir yere kurulalım da. moongatein oradaki yerimiz güzel de, bu genişlemeyeceğimiz anlamına gelmiyor. oğuz ve ben uzun süredir deli gibi para kasıyoruz. büyük ihtimalle yakında seçilecek bir üyeye ev vericez dungeon karşısında, içinde de comm crystal ile orası dungeon hideout olucak diye planlıyorum. ama dediğim gibi paraya bağlı gene, kasıyor olsak da, her dungeon karşısına karşılamamız öyle bir şeyi mümkün değil. guildmemberların da katıları lazım. sonuçta ev onların olacak :)

ama NOX olarak, evet abi, bence bir yere settlement kurmak lazım. böyle köy gibi, bssiyle, loomuyla wheelıyla falan. bakalım, bi yer beğenelim de gerisi gelicek kasmaya devam!
Mesaj tarihi:
yanlız o diilde, böle major dungeonların cıkıslarına wandering healer konmalı bence. her dungeonda ankh yok ve en yakın sehir de genelde baya uzakta oluyo.
allahtan destardda vardı da o gece sıkıntımızı bi nebze azalttı :)

hos ben de artık gm healerım da :P
Mesaj tarihi:
abi canım çekio diorum :S evet oynuodum da ilk gece girdim çıktım sora siz almış yürümüşsünüz benim daha statlar fln öyle dandun duruo sıfır gibi char. neyse zaten artık vakit hiç kalmıcak. buradan maceralarınızı dinlerim ama keyifle :)
Mesaj tarihi:
kgns said:

eskiden öyleydi abi nesine takıyosun, ne kaybettiriyo sana?

eskiden öyle olması mantıklı olmasını göstermez arkadaşım.
adamlar renkli ore ingot hedesi koymuşlarki ileriyi düşünmüşler. ki devamında yaptılar. armora bi etkisi olması gerekiyor mantıklı olarak. yoksa adam oraya renk id si koyması gerekmezdi bilmem anlatabiliyormuyum.

ha kaybettirip kaybettirmemesinde değilim olayın. işin ahengi açısından bi farklılık olması daha iyi olur. ha değiştirirler değiştirmezler onların bilceği iş.
Mesaj tarihi:
o tarz olaylardan bahsediyorum. hatta dediğinle doğru orantılı olarak 1-2 + armor vermesinin taraftarıyım. renkleri farklı olup aynı değerde olması mantıksız geliyor sadece.
  • Yeni Oluştur...