Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Devokai said:

abi yıllar sonra başlama, gel şimdi başla açıldığında :)
ya cümle baştan falso olmuş herhalde hehe. valla karar veremedim swgemu mu uo mu diye. uoda çok körelmiş olabilirim ama swgemuyu hiç bilmiyorum. çok çekici geldi bu sunucu bana.
Mesaj tarihi:
Brit moongate e gidicek kadar kendine güveniyorsan, yürümende de bir sakınca olmaz zaten ve ayrıca 1klık atı alacak kadar paran da olur. Laf yani bu.

1klık atı alamayacak adamın da brit moongatede işi yok.
Mesaj tarihi:
Financial said:

ahahah dimi yürüyelim brit bankadan brit moongate e kadar . Kaç kere reskill yeriz merak ediyorum sdf

bandaj vendorda satılmıyor millet reslemeye bile tenezzül etmez
Mesaj tarihi:
@doruk

abi seninle aynı durumu yaşıyorum. swgemu oynuyorum şu anda, ve çok keyif aldım uzun süreden beri ilk kez bir mmoda. ama bir yandan da, çoğu arkadaşım swgyi kaldırabilecek adamlar değiller. uoya çevre ile, arkadaş grubu ile başlıyorum. çekici yanı o yani ve uo yıllardır hakimi olduğum, alıştığım bir oyun bir yandan da. imvoid de gece gündüz bu server için çalıştı biliyorum, msnden çok konuştuk neler yaptığını/yapacağını ve adam guidelardaki en küçük ayrıntıları bile yapmaya çabalıyor.

uo da yepyeni bir deneyim gibi geldi beta testte oynayınca. o yüzden swgye haftasonları falan takılırken, second age yeni oyunum olacak diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Devokai said:

Brit moongate e gidicek kadar kendine güveniyorsan, yürümende de bir sakınca olmaz zaten ve ayrıca 1klık atı alacak kadar paran da olur. Laf yani bu.

1klık atı alamayacak adamın da brit moongatede işi yok.

At alamayan adamın moongate de işi olmaz lafı da tartışılır hani
Mesaj tarihi:
E tartışalım tamam,

At almaya parası olmayan adam, moongate ile nereye gidecek de ne yapacak? Hadi allaşkına merak ediyorum, gerçekten, nereye gidecek de ne yapacak?
Mesaj tarihi:
@dev
bakalım sunucu bir açılsın karar veririz :)-D kardeşim de uo delisi tam o da swgemuya başladı bunu görmüş, beraber başlayacağız sanırım :)
Mesaj tarihi:
Devokai said:

E tartışalım tamam,

At almaya parası olmayan adam, moongate ile nereye gidecek de ne yapacak? Hadi allaşkına merak ediyorum, gerçekten, nereye gidecek de ne yapacak?

jheloma tame kasmaya gidiyodur
Mesaj tarihi:
Seceba said:

Devokai said:

E tartışalım tamam,

jheloma tame kasmaya gidiyodur

Neden jhelom'dan başlamıyor?
Mesaj tarihi:
Yazdım yazdım sonra baktım tartışılmaz haksızsın financial dedim kendime . Ata parası olmayan adamın moongate de işi olmaz demeyelim ama genede . Lumber kasıyodur adam bazı serverlarda şehir içindeki ağaçlar kesilmiyodu . Uğraş babam uğraş gibi şeyler olabilir hani .

Bazı serverlar nereyi seçersen seç ilk brite atıyor belki ondan ilk jhelomda başlamıyodur
Mesaj tarihi:
ben northta don gömlek dandik fencerımla brit gate'e koşarak nujelm mezara gittiğimi bilirim gecenin geç saatleri. brit mezar tehlikeliydi o zamanlar skill kasmak için :)

nujelm miydi o ya gate yoktu galba oraya ama olsun öyle kalmış aklımda hehe
Mesaj tarihi:
Başlangıç noktası Yew'dir.

Katillerde yaşanan StatLoss ile ilgili şimdiden önlem ve bilgi almak için :
http://wiki.secondage.gen.tr/index.php?title=Stat_kayb%C4%B1
Mesaj tarihi:
Abi bi de yetkilerden isteğim gözünüzü seviyim x serverı gibi saçma salak anti-makro sistemleri yazmayın . Hayatımda bu kadar oyundan soğutan bir sistem görmedim . Anti-makro zaten gereksiz bişey . bide üstüne sistemi zorlaştırıyorlar daha da çekilmez oluyo . Bırakın adam istediği gibi ingotlarını alsın bıraksın gece minoc bankada makroya . Zaten gelir birisi keser ayıyla gider bütün malları .
Mesaj tarihi:
inan gerek yok öyle şeylere . zaten oyun içinde playerlar yeterince zorluk çıkarıyor o konuda . gz dışı olunca depremle gz içinde ayıyla yada bilimum hayvanları daldırarak makroya yattığına pişman oluyo .

herkesin oyun başında durcak vakti yok 7/24 . ha vakti olmayan oynamasın kardeşim derseniz ok o farklı konu ama kaliteli bir kitle genelde artık yaşını başını aldığı için bütün zamanını uo da harcamak gibi bir şansı olmuyor
Mesaj tarihi:
ben bilmem. en hoşuma giden sistem nebulada vardı locusquann zamanı yanlış hatırlamıyorsam. böyle şüpheli kişileri kontrol ediyordu 60 saniye içinde bi kod yazman gerekiyodu yoksa hop hapse =)

o dediğin de doğru aslında, herkesin vakti olmayabilir. ben böyle konuşuyorum ama bakalım benim vaktim olacak mı :p
Mesaj tarihi:
Anti makro sistemi olmayacaktır. Böyle şeyler için özel sistemler yazmak sadece oyuncuyu boşuna yorar. Ancak bilgisayar başına olun veya olmayın otomatik olarak odun, maden gibi normal clientin Options bölümünde bulunmayan makroları kullanmak jail ardından uzaklaştırmadır.
Mesaj tarihi:
easy uo ya giriyor odun ore fln toplamak o zaten yasak olmalı onu yapan tek tuşla deri set giyme ele kalkan alma mage robe u çıkarma , tek tuşla bandaj pot içme tarzı şeyler de yapar
  • Yeni Oluştur...