Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 yakin zamanda bilgisayar almayi dusunuyorum, dusundugum sistem soyle; AMD Athlon XP Box 2600+ ASUS A7N8X-X NF2 400 Dual DDR AGP5+1 Ses 512MB TWINMOS DDR400 Ram x 2 120GB Seagate 2MB Hard disk 19 inch Vestel 9002 FE Flat AOPEN 600B2 Kasa(UPS + 2 FAN) 256 MB SAPHIRE ATI RADEON 9600 Sound Blaster Live 5.1 bunun disinda, ethernet, dvd combo, disket ivir zivir ile birlikde KDV dahil; 1070$ ozellikle ekran kartindan emin diyilim, fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim.[signature][hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Abi 10 tane topic açmasak,bundan önce açılmış bir ssürü topic var... Arama tuşunu kullanmak zor mu bu kadar?[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 herkez aynı sistemi kullansa arama olurduda bunda arama olmaz gibi[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 diger topiclere bakdim, benimkine benzer bir sistem bulamadim. gozumden kacmis bir tane varsa link verir misin ramsesII ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Diğer Topiclerin altında yeni konu açmadan sorununu dile getirebilirdin?[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 eski ve alakasız topicleri uplamak kötü birşeydir ayrıca eski topiclere yazarsanız sizin sisteminize sahip kişiler arama yaptığında bulamaz eski topicin içinde kaybolduğu için[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 2 yıl falan idare eder bu sistem[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 bence 19" monitör için vestel değil de hyundai düşün daha iyi olur q995 derim ben[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 benim dusundugumde 2 yil idare edicek olmasi hatta oncelikle wow'u doru durust kaldirabilecek olmasi, lakin anakart ve ekran karti uzerinde hala emin diyilim, fiyatlari da soyliyim soyle ayri olarak anakart 80$ cpu 97$ ekran karti 116$ +kdv hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 2600 alma.. ya 2500 al ya da 3000 2600 yanılmıyorsam voltaj olayı nedeniyle overclock ya yağılamıyor y da az yapılıyordu[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ayrıca sakın ama sakın vestel monitör alma.. yani alaaksan d en pahalısını al adamlar resmen tv tüpü kulanıyorlar gözleri öldürmek için bire bir[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar