moonfall Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Selam arkadaşlar forumda arattım ama bulamadım. Simcity tarzı oyunları seven arkadaşlar begenir diye düsünüyorum. ElectroCity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 iyi düşünmüssün (tu) İnş. hastane kurdunuz yarım saat sonra gelin diyen tipte oyunlardan değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 pek bi severim simcity tarzi oyunlari, hemen bakiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Enerji yönetiminden A+ aldım paranın dibine vurdum. Ben oyun devam ediyor sanıyordum 150 elden sonra bitti? pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 e bitiyomu öyle? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bitiyosa para etmez. bitmeyen lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oytunabi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 yok telsizden önce böyle değildi yine splitter kullanıyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 oytun o konu baskaydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 evet, 150 turn'den sonra bitiyor. genede birkac defa oynadim, fena degil :) simcity sevenler icin online oynanabilecek olan cities xl'i oneririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 orc_lord said: evet, 150 turn'den sonra bitiyor. genede birkac defa oynadim, fena degil :) simcity sevenler icin online oynanabilecek olan cities xl'i oneririm.. off ne oyun be. sistem gereksinimleri yazmıyor ama hiçbir yerde, çıkmadan belirlemiyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar