Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Evet bilmiyorum buraya giden varmı yada zevk alan? Şimdiden ilk topici açayım bu konu ile ilgili :) http://www.adaland.com/ yukardaki yere gitmedim busene belki cidden manyak biryer avrupanın en büyük parklarındanmış ciddende oyle ada gibi 4 tarafından deniz var.. süper cidden.. sanırım depark(dedeman'ın)yeride güzelmiş.. http://www.aquafantasy.com burasıda kuşadasında en iyi yerlerden ozellikle dalga havuzu :) hatta süper anılar bıraktım neyse yine belki bu sene olacak.. istanbulla ilgili bulamadım.. ankdede 2 tane var.. antalyada gideceksenizki ben bu oteldede kaldım; http://www.clubalibeypark.com.tr cidden hem otel olarak manyak hem iyi vakit geçirebileceğiniz yer hemde aquaparkıda süper biryer.. neyse yorum ve önerilerinizi bekliyorum ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 gecen yaz uc defa gittim oraya manyak bi yer kusadasina 3 saatlik mesafedeyim otobusle.Mumkunse arkadaslarınızla kalabalık gıdın derım manyak bı yer 180 derece,saat 80,4lu kaydırak ve buyuk tunel tavsıyeöm sabah gıdın zamanın nasıl gectıgını anlamıyorsunuz :) fantasy o kadar ıyı degıl ufak yanı ama ordada manyak bı tane kaydırak var bı anda ucurumdan dusmus gıbı oluyorsunuz dehset zevklı ama ılk sefer mutlaka aqualand olmalı.....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 adaland denmi bahsediyorsun? 20$ yemi girdim :) biraz koyuyor ama sanki ;) neyse bu sene birkere giderim o fantasyde doyurdu neyse clubalibeyde doyumsuz oldu :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 yes.20 dolar ama kipa indiriö saglıyodu o sıra alısverısten 6 kısı kısı bası 20 mılyon odedık rahattı yanı 2 sefer....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 hmm 30milyon falan birkişi pahalı gibi ama deyer sanırım.. iyi tipler vardır.. adaland ciddi süper avrupanın en buyuk yerlerinden.. neyse bu sene fantasyede giderim birkaç kez orasıda doyurdu yani.. o dalga havuzunu öneririm orada..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 aqua fantasy de beyaz bi kaydırak var..türkiyenın en hızlısıymıs tavsie ederim aqua fantasy i (nede olsa bizim eski okulun yaptırdıı bi su parkı) :P bizi her yıl oraya geziye goturuolardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 hadi yaw :) tedin di sanırım.. o beyaz kaydırağa binmedim :) birde şöyle huyum var hepsine binemiyorum yükseklik korkum var diyorumki hadi kırılsa kaydırak falan :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 muhahah fantasydekı beyazmı o dehset ıste kafadan 70 derece egım var onda manyak oluyo duserken sankı 10 tane fıreball yıyıyomus gıbı oluyo (abartı)adalanddakı beyaz zaten 4 lu... yukseklık korkunu yen yaza bulusuruz belkı orda :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 yok büyük kolejin aqua fantasy ehe varmış bk mezunu bende bk lıyım tahmin etmezdim valla :) havuza düşse çok iyi olurdu kıcımyanıyo ya onda :P ehe ilk açıldığı sene götürmüştü okul beyazın b.kunu çıkarmıştık arkadaşlarla kafadan 20 kez binmişizdir bi günde :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ehue :) bilemiyorum oradada boyle eğimli birşey var şimdi resimini veriyim.. sanıyorum resimdeki en sağ tarafta olan şu eğimli beyaz :) aslında alibeyde hepsine binmişti süperdi ama ora ciddi insana zevk ve güven veriyor.. fantasyde oyle belki binerim belli olmaz :) şu adalanddeki manyak kaydıraklardan resim; o kaydıraktan uzak bir bakış; ha birde şu 4lü racer mıymış ne ismi onunda resmi;[Bu mesaj orc_lord tarafından 28 April 2003 22:42 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj orc_lord tarafından 28 April 2003 22:42 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj orc_lord tarafından 28 April 2003 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 sag alttakı beyaz kaydıragın acısını soleyın bana bı :) o sarı olan da 180 ıste ole gozuktugune bakma fazla kasarsan kendını bottan dusuyosun pek hos olmuyor ben dustum mıllet yarıld gulmekten :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 yanlız bu fantasy yönetimi çok sinir.. kaydıraktan düşüyorum boyle toparlanana kadar düdük hemen "düüt" çık oradan! yani çok sıkı o kadarıda bayıyo..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 o sağ daki ilk resimdeki cidden manyak resimlerden.. o 180metre :) hmm düşünce birşey oluyormu yada uçma ihtimali falan?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 e tabı mıllet kuduz gıbı gelıyo oraya saat 5 ten sonra cok rahat herkes gıtmıs oluyo 7 ye kadar takıl ıstedıgın gıbı :)olsada gıtsek ya..[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 bakın şu soldaki mavi boyle huni gibi olan şeye bindim o da manyak boyle boyle dönüyorsun sonra orada şey falan var düşüyorsun cidden manyak hızlı falan..[hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 bu sene falan artık kuşadasında yazlık olduğuna göre sanırım durmadan giderim sezonluk uye olabilirim fantasye uygun görünüyor.. :) doyum olmuyor valla :) aslında alibeyde hepsine bindim süperdi :) [Bu mesaj orc_lord tarafından 28 April 2003 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 aqua fantasy resminde orda ilerde siyah kaydıraklar var spiralli onun orda dev bi kova var su doluyo surekli doldukca bosalıyo su super bi sey ya ehehehe :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ha biliyorum :) pek denk gelmedi o bana ama fena değil.. o siyahlar gibi falan olanlardan club alibeyde var boyle renkli renkli fosforlu için karanlık tabi boyle renkli renkli süper ya :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 hmm ben fantasyde pek jakuzi ve boyle yağmur ormanı göremedim.. :( alibeyde süperdi..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Huhaa Aqua Fanatsy bizim okulun sahibin ehu (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 herkez aynı şeyi söylüyor.. grr![hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 gitmem ben onun sus cennetine ilk önce okuluna çeki düzen versin[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 yahu ne cok büyük kolejli varmış vış anasını[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 eet ya.. :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bizim bi aquapark'ımız bide aquaworld ümüz war ama bunları tadını vermez tabi ufak tefek antalya'ya yetiyo gerçi[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar