Mertk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Selam patiler; Son zamanlarda eski videoları felan editliyorum eylencesine kendimce, soyle arkaplana koyulacak kısa muzik ve ses efektleri vs nerden bulabilirim? (konuyu dogru yere actıgıı umuyorum...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ne tarz ses efektleri ne tarz müzikler arıyorsun bilmiyorum ama FL stuido ile kendin efektler falan yapıp kaydedebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 efekt konusunu bilemicemde www.newgrounds.com un müzik bölümü bu tip konular için iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ya efekt derken mesela kapı gıcırtısı, silah sesi vs... muzik olarak mesela komedi videolarında calan muzikler tarzı... boyle bi internette paket tarzı ya da site program vs hersey olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar