HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Seni düşünüyorum şu anda Daha doğrusu hiç aklımdan çıkmıyorsun ki Gözlerimi kapadığım anda karşımdasın Bak bak gene aynı şey oldu Önce kalp atışlarım hızlanıyor Sonrasında parmak uçlarımdan başlayıp kafamda son bulan bir sıcaklık Seni gördükden sonra başladı tüm bunlar Ne yaptın bana bilmiyorum... Sonra o sıcaklık yerini korkuya bırakıyor İşte bunun nedenini iyi biliyorum Ya bana o şansı vermezsen diye bu korku Seni daha tam olarak tanımamışken bile, yasaklarsan beni, kendinden diye Ya bir daha göremezsem seni o MOR ELBİSENLE diye İşte ne yaparım o zaman bilmiyorum... Gözlerimi açıp bir yudum daha alarak kadehimden, düşüncelere dalıyorum Ne yaptın bana böyle diyerekten... typo varsa affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Hay. Karı , kız , kadın , bayan , dişi , hatun bunları görünce çok canım sıkılıyor yok yok ben buraya uğramayım pek. Mor elbiseli kız'a selam yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar