Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klasör içindeki dosyaları sıralı olarak isimlendirme hedesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaklaşık 1500 resimlik bir wallpaper arşivim var ve birşekilde bu resimlerin adını otomatik olarak en baştan 1, 2, 3, ... diye otomatikman adlandırabilecek bir pro varmı diye düşündüm. varsa güzel olur adını alayım?
Mesaj tarihi:
çeşitli şeyler var, fekat windoz için,
en baştaki resme bi kere tıkla, sonra Ctrl-A, sonra F2, sonra pic (0).jpg yaz entera bas, 0 dan 1500 e kadar otomatik koyar. eğer ilkine (0) eklemessen, onu pic.jpg, diğerlerini pic (1).jpg, pic(2).jpg diye devam eder. bu en kolay yöntem, eğer çok daha pro bişi bakıosan, program tavsiye ederler. ben bunla yetiniyom.
Mesaj tarihi:
Bide ben bunu bilmiyordum ama çoook harika bir program var Better File Rename diye.Herşeyi yapıyor.Çoklu dosyalarda sıralı liste yapyıor karakterler ekleyip çıkartabiliyor isimlendirme konusunda herşeyi yapıyor nerdeyse.Tavisye ederim.
Mesaj tarihi:
Fortuna said:

Bide ben bunu bilmiyordum ama çoook harika bir program var Better File Rename diye.Herşeyi yapıyor.Çoklu dosyalarda sıralı liste yapyıor karakterler ekleyip çıkartabiliyor isimlendirme konusunda herşeyi yapıyor nerdeyse.Tavisye ederim.

f2 yöntemide güzel işe yaradı ama senin verdiğini müzik düzenleme için kullanmayı deniim bi
  • Yeni Oluştur...