falcon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Merhaba sanırım biraz geç oldu ama buraya mesaj yazmazsam içimde kalır dedim(bayagı geç oldu üye olalı 1 yıl oldumu acaba :D:D) neyse sonuç olarak benim Balon um yok ama geldim uzun sürmez verin bi tane şişiriyim .. :) çok zevzekim dimi en iyisi okumayı bırakın direk HG yazın yeter teşekkürler..Susamıyorm imdat parmaklarım mesaj yazmaya devam ediyor duramıyorum.. Biri bizi durdursun dicem ama tek kişiyim Biri beni durdursun en iyisi ENTER e basarak tek tuşta göndermek mesajı yoksa duramıycam ENTER. ahh göndermiyor bi alt satıra atıyormuş napıcam şimdi son çare mouse ile Mesajı Gönder e tıklıyorum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Merhaba. Gerçekten zevzek olsaydın 2 yılda 7 mesaj atmazdın sanırım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 şmidi kontrol ettim geleli 2 yıl olmuş 2007 de üyelik almışım ama buraya hiç bişi yazmamıştım :D hoşbulduk arkadaşlar :):) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 tinkibinki said: Merhaba. Gerçekten zevzek olsaydın 2 yılda 7 mesaj atmazdın sanırım. Sanırım ama problem şu ben yazmaya başladım mı duramıyorum counter ultima vs. bi cok konusmalı online oyun oynuyorum ve ultimada stafflar pageleri kısa ve öz tut diye durmadan uyarıyorlar cs de zaten banlıyorlar :D neyse başka şeyler okiyim ayrıca 2 yıl olsada pek girmiyordum foruma umarım artık giricem :D... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 page de zaten sınır var o çok sorun olmaz, hangi sunucuda oynuyorsun? runuo, sphere? osi, tr? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hmps hmps Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 @tinkibinki : uzun süredir giremiyorum ama run uo oynamıyorum onu diyim eger saglam bir sphere server bulursam başlarım tekrar... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 yo men wazap Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 yo, pick up the phone! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 selamlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 welcome Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Me too. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai14 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 selam hosgeldin umarim iyi vakit gecirirsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Are you ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.