Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I am here..

falcon

Öne çıkan mesajlar

Merhaba sanırım biraz geç oldu ama buraya mesaj yazmazsam içimde kalır dedim(bayagı geç oldu üye olalı 1 yıl oldumu acaba :D:D) neyse sonuç olarak benim Balon um yok ama geldim uzun sürmez verin bi tane şişiriyim .. :) çok zevzekim dimi en iyisi okumayı bırakın direk HG yazın yeter teşekkürler..Susamıyorm imdat parmaklarım mesaj yazmaya devam ediyor duramıyorum.. Biri bizi durdursun dicem ama tek kişiyim Biri beni durdursun en iyisi ENTER e basarak tek tuşta göndermek mesajı yoksa duramıycam ENTER.
ahh göndermiyor bi alt satıra atıyormuş napıcam şimdi son çare mouse ile Mesajı Gönder e tıklıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

tinkibinki said:

Merhaba.

Gerçekten zevzek olsaydın 2 yılda 7 mesaj atmazdın sanırım.

Sanırım ama problem şu ben yazmaya başladım mı duramıyorum counter ultima vs. bi cok konusmalı online oyun oynuyorum ve ultimada stafflar pageleri kısa ve öz tut diye durmadan uyarıyorlar cs de zaten banlıyorlar :D neyse başka şeyler okiyim ayrıca 2 yıl olsada pek girmiyordum foruma umarım artık giricem :D...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...