Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Selam. Daha önce masaüstü bilgisayarımda bittorent için 41171 numaralı portu açtım. Modem normalde bunu kaydeder ne ile baglanırsan baglan o modemden o port açıktır ancak vistadan baglanmaya calısıyorum bittorent e alttaki o port ibaresi port acık olmasına ragmen baglanmıyor o porta ve zerre gram downloaddan verim alamıyorum. ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Belki ilk kurduğun ip Vista'da yoktur.şu an kulladığın ağ bağlatısının özelliklerinde ip adresin ne? (Destek kısmında yazan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 nerden bakıcam ona çözemedim? destek kısmında yazan derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 cmd ipconfig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar