Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabah

sesu

Öne çıkan mesajlar

Kalktım, eve döneceğim. Fakat - bilenler bilir - ay sonunda Londra'ya geri dönüyorum; e ay sonu da geldi malum giderken karton karton sigara alınacak falan, "fazla para harcamamak lazım" kafalarına girdim ben. O yüzden de Ethemefendi'den Bağdat Caddesi'ne yürüyüp dolmuşla eve gelmeye karar verdim.

Hava da pek güzel yağmurlu kaçırmadım o yüzden. Kızıltoprak'ta indim yukarıya yürüyorum. Önümden gayet düzgün giyimli 30larında olmasa bile 25in üstünde bir beyfendi yürüyor. İlk önce iki kere arkasına baktı, ben trafiğe bakıyor zannettim. Ondan sonra tekrar arkasını dönüp bana birşey söyledi. Ben de bangır bangır müzik dinliyorum duymuyorum tabii adamın ne dediğini fakat şemsiyesini oynatmasından belliydi ki "Şemsiye ister misiniz?" tarzı birşey söylüyor. Yok sağolun dedim.

Sokakta müziğiyle yapışık ikizler gibi yaşayan arkadaşlar bilirler. Birinin gelip sokağın ortasında size birşey sorduğu/söylediği zaman cebinizden mp3 playerınızı çıkarıp, onun holdunu kapatıp karşınızdakine pardon anlamadım diyene kadar geçen zaman ve bu zaman içinde karşınızdakinin sizin bütün bu hareketlerinizi pür dikkat dinlemesi çok garip bir histir.

Nitekim adam tekrar döndü ve birşey söyledi ve ben aynen bu işlemi yapmak zorunda kaldım. "Hani bir şarkı var ya: You can stand under my umbrella." dedi ve güldü. Ben tabii katıla katıla yürümeye devam ettim. He made my day right from the start.

Ps: Kişiselde paylaşmak istedim garbage yerine buraya açtım o yüzden. Gereği görülürse taşınsın efenim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...