Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bu oyunu elinde cdde olan biri varmi istanbulda oturan, yada nette bulabilecegim bir yer soyliyebilecek[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 o oyun resmen underground. çok güzel bi adventure oyunu.şu forumda bi sürü oyun aranıyor bazen bence bulamazsın falan diyorum, bu oyun hakkında bunu bile diyemeyeceğim hiç ümit yok gibi.. :( ben kaybettim cd sini.[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 arkadaşımda var manavgatada gidemem hoydeee rassgele[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 cok guzel bir oyundu olup cennete falan gidiyoduk yanli$ hatirlamiyorsam =] bulan varsa kargo parasi benden yollasin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 eski oyunlarımı topladıgım kanepenin altında olması lazım :D[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 sey deilmiydi ya bulutlarin ustunde bir seyle ugrasiyoduk ucurumdan yuruyoduk[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 bu oyun o kadar güzel bir icon adventure değil. daha güzelleri var. gereksiz bir oyun bence. bitirdim ama basit ve sıradan bir yapısı var. araya bir iki cıplak ceset konulmuş olayı ilginçleştirmek için. (ayrıca cdsi var bende de bunu söylediğime göre doğal olarak)[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar